Изтеглихме жребия за печелившите в играта на издателство Егмонт и LadyZone за Рапунцел и светкавицата Маккуин. Но това изобщо не означава, че игрите са свършили и повече награди няма да има. Напротив! Точно сега започва новата ни игра. Включвайте се с верни отговори, защото може да получите....



Спечели книга от света на майстор Мани!


Ако искате да зарадвате детето с чудесно илюстрована занимателна книга от света на майстор Мани, включете се в играта и спечелете. Единственото, което трябва да направите, е да отговорите правилно на въпроса: „Как се казва градът, в който живее майстор Мани?”.

Изпращайте отговорите си заедно с трите имена, точен адрес и телефон за връзка до [email protected]. В конкурса участвате само с 1 верен отговор до 7 юни 2012 година. Имената на тримата печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.

Спечели абонамент за списание HOT WHEELS



Не искате да изпуснете нито един брой на списание HOT WHEELS? Тогава включете се в конкурса и спечелете абонамент до края на годината. Какво трябва да направите? Изберете правилния отговор на следния въпрос:

Какво е предназначението на аеродинамичното крило в задната част на състезателните автомобили?

А Прави дизайна на автомобила по-динамичен.
Б Благодарение на него автомобилът взима по-плавно завоите.
В Помага на автомобила да се задържи на пътя при висока скорост.

Изпращайте отговорите си заедно с трите имена, точен адрес и телефон за връзка на [email protected]. В конкурса участвате само с 1 верен отговор до 7 юни 2012 година. Името на печелившия ще бъде изтеглено с жребий и публикувано тук.