Имате ли планове за тази събота, 23 юни? Ако още не сте ги направили, то заповядайте да се забавляваме заедно, защото ще е слънчево, шумно и ще има много детско настроение. Поканени са всички мами и татковци, както и техните малчугани.

Къде?
Южен парк - естрада (вход откъм бул. Гоце Делчев)


Кога?
На 23 юни, събота


В колко?
Започваме точно в 10 часа, а входът е напълно свободен

Какво точно ви очаква?
Заповядайте, за да се срещнете с нас, екипа на LadyZone. Подготвили сме много игри и изненади за най-малките, които ще присъстват на събитието. Специален гост пък ще ни бъде поетесата Петя Кокудева, която е автор на книжката „Лулу”.

А какво е събитието?
Официално откриване на първия в България експертен семеен портал за родители „Мама, татко и аз". Той е предназначен за цялото семейство и съдържа експертни материали за майчиното и детското здравеопазване, отглеждането на децата, динамика на семейните взаимоотношения и здравословния начин на живот.

Забавления за най-малките
По време на 3-часовата програма, родителите и техните деца ще могат да се забавляват с изпълненията на детската група „Пим-пам” и със специалното участие на Влади Ампов-Графа, който също подкрепя инициативата. Очаква ви и тегленето на голямата награда от играта във фейсбук на семейния портал „Мама, татко и аз” – детска количка.