.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Майка е обвинена, че прелъстява децата си, защото се къпе с тях и ги целува

Боряна Константинова | преди 1 година
Stacey Solomon
Снимка: INSTAGRAM//: Stacey Solomon
Английската певица Стейси Соломон обяснява защо няма да спре да го прави и каква е нейната връзка с децата

Освен певица, Стейси Соломон списва своя рубрика и е ТВ водеща. Тя целува двете си момчета по устните и си взима вана с тях. Казва, че се чувства благодарна за това, че те не са започнали да я отблъскват, въпреки възрастта си – 10 и 6 години.

За нея е истинско удоволствие да показва на собствените си деца колко много ги обича. Прегръща ги и ги целува, за да им покаже любовта си. Певицата намира за грозно това, че хората възприемат толкова погрешно нейните действия. За нея това е нещо естествено и красиво, а на всеки, който намира целувките й за израз на сексуално поведение, би казала, че има сериозен проблем.

В целувката на собственото ти бебе няма нищо ужасно и прелъстяващо за майката. Тя набляга над това, че децата й са излезнали от нея, а кърменето се е случвало от гърдите й. Съответно Соломон намира поведението си за нормално и не смята, че целувките по устните на момчетата й могат да се разбират като прелъстяване. 

Джъстин Тимбърлейк публикува снимка на съпругата си Джесика Бийл, която целува техния 3-годишен син по устните и реакцията също бе подобна. Стейси Соломон не спира да се очудва от поведението на хората.

Тя качва и снимка как си взема вана с двете си момчета и реакцията на хората отново е рязка. Никой не приема за нормално това, че тя е чисто гола пред голите си момчета. Следват обвинения, че това не е правилно, че е отвратително и дори, че тя прелъстява детето си. За нея това поведение е нормално и не разбира защо я нападат по този начин. Певицата не отрича, че за миг се е замислила дали хората нямат право, но после е осъзнала, че се влияе от чуждото мнение.

Стейси Соломон е прекарала по-голямата част от живота си като самотен родител и това да се къпе с децата е било част от ежедневието й – само така е можела да ги гледа, докато се приготви и тя. За нея проблема е в това, че хората виждат голото тяло само като сексуален обект. 

В последствие времето в банята става любимо на децата й. Така те растат и продължават да споделят ваната, докато момчетата не решат друго. По-големият и син предпочита да си взема душ сам, но причината не е в нейната голота. Майката споделя, че когато децата й решат, че не им е приятно да я виждат гола и тя да ги целува, ще уведомят хората. Тя казва пред британския "The Sun", че това ще е един много тъжен ден.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?