Франки Щайн, Клео де Нил, Дракулора и Клаудин Улф са отново тук. Трикове и съвети от децата на най-известните чудовища в света са събрани в най-новото издание на „Егмонт България”. „Как да организираш чудовищно парти?” ще помогне на читатилите да превърнат своя РождеСТРАШЕН ден или партито за Хелоуин в събитието на годината!

Книгата съдържа всички необходими съвети и рецепти за наистина чудовищно яко парти. От нея феновете на учениците от „Монстър Хай” ще научат как да направят зашеметяващи покани и СТРАХовита украса. Ще узнаят и как да приготвят ужасяващо добри хапки и напитки. Като сандвичи във формата на ковчег например, хоръроматичен сок и още много, много други. В изданието са включени и няколко СТРАХотни игри и куп съвети, които ще превърнат феновете в идеални домакини, изберат ли своя стил - наелектризиращ, зомби, фараонски или „монстър бийч”.

Но това не е всичко. На книжния пазар вече може да се открият и нови две книги в колекцията „Бъди себе си! Бъди уникална! Бъди чудовищна!”, посветени на Франки и Дракулора. Те ще разкрият на читателите най-наелектризиращите тайни на Франки и ще им предложат вампиролепни идеи от Дракулора.

Конкурсът

Включете се в новата ни игра и спечелете комплект от трите книги, които ви представихме – „Как да организираш чудовищно парти?”, „Франки” и „Дракулора”.

Отговорете на въпроса: „Кое от чудовищата от „Монстър Хай” ви е най-симпатично?” Отговорите си оставяйте като коментар под тази статия. В конкурса участвате само с един отговор до 23 май 2013 година. Имената на двама печеливши ще бъдат изтеглени с жребий и публикувани тук.

Успех!