.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Децата, родени през септември 2013 г. – част 3

Светлана Тилкова - Алена | преди 6 години
бебе
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Какъв ще е характерът и бъдещето на децата, родени през септември

Продължава от Част 1 и Част 2

15.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Слънцето и на Дева. От една страна ще се раздава за хората, но от друга ще е склонно да се възползва от тях и да гради успехите си за сметка на нечий неуспех. Научете го на честност. Стремежът му към стабилност е постижим със собствени усилия. Съдбовният му път изисква да внимава какви хора привлича към себе си.

16.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Луната и на Дева. Ще е меланхолично, но в същото време и съпричастно към страданията на хората. Заради Луната му във Водолей ще е жертвоготовно и ще вижда далеч напред във времето. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите по пътя си без странична помощ.

17.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Марс и на Дева. Влиянието на Марс заедно с вибрацията на кармична разплата, ако детето си е я избрало само, ще му помогнат да преодолява трудностите по пътя си и да успява в живота. Перфекционизма си ще налага често с агресия. Съдбовният му път изисква да изживее голяма част от живота си извън България, за да си спести проблеми от всякакво естество заради неспазването на това изискване. Денят не е подходящ като избор за предизвикано раждане и раждане със секцио.

18.09.2013 - Детето, родено в този ден, ако само си е избрало тази дата, е подвластно на Меркурий и на Дева, но и на кармично наказание, заради факта, че е проявявало егоизъм в минали прераждания. В настоящия живот ще залита в крайности. Ако не може да убеди някой в правотата си, ще му мъсти с подмолни действия. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност и хармония в живота. Датата не е добър избор за предизвикано раждане или раждане със секцио.

19.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Юпитер и на Дева, като от една страна ще е аграсивно и нападателно, а от друга ще е целеустремено, амбициозно, инатливо и склонно да се разпилява. За съжаление ще очаква винаги да е хвалено и толерирано, дори и когато не го заслужава. Съдбовният му път изисква да анализира живота си, да коригира грешките си и да гради професионална кариера.

20.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Венера и на Дева. Ще бъде изискано, компромисно, ако попадне в подходяща среда, но също така и много пречизно във всичко, което прави. Луната му в Овен е причината да е импулсивно и да не търпи забавяне на плановете си. Съдбовният му път изисква да гради с труда си финансовата си стабилност и да твори положителна карма.

21.09.2013 - Детето, родено в този ден, е подвластно на управителя на деня Сатурн и на Дева. Отново притеснителната заради страхове от болести и зарази Дева, устремена към перфекционизъм, ще има възможност, повлияна от Сатурн, повече да мисли и да избегне проблемите в живота си. Детето ще е общително. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си, особено след като Луната му е разположена в Овен.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?