.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Времето (на сексуалното насилие) свърши

Евгений Милов | преди 1 година
Натали Портман, Рийз Уидърспуун, Ева Лонгория
Актрисите Натали Портман, Ева Лонгория и Рийз Уидърспуун са сред основателките на движението Снимка: Getty Images
Над 300 жени основаха движението TIME'S UP, което ще подкрепя жертви на сексуален тормоз

Над 300 жени от кино индустрията в САЩ основаха движението TIME'S UP, което ще подкрепя жертви на сексуално насилие на работното място. 

Актрисите Натали Портман, Рийз Уидърспуун, Кейт Бланшет, Ева Лонгория и Ема Стоун са сред основателките на движението, която ще разследва системни прояви на неравнопоставеност и оказва подкрепа на жертви на сексуално посегателство на работата.

Разходите за правна защита на жертвите на сексуален тормоз на работното място ще се финансират чрез специално създаден фонд, като набирането на средства ще става чрез платформата GoFundMe

Към момента (на създаване на статията) фондът е събрал 13 736 169 щатски долара от обявената цел от 15 млн. долара, като кампанията е стартирала на 20 декември 2017 г.

Желанието на основателите на новото движение е постигане на междуполово равенство при намиране на работа в шоубизнеса. Прочетете писмото на основателите, както и повече информация в сайта на движението timesupnow.com:

TIMES UP
Снимка: TIME\'S UP
Къде ще ходите на море тази година?