От трейлъра на дългоочакваното интервю на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри става ясно, че колкото до външния вид на херцогинята на Съсекс, там нищо не може да се случи по погрешка. В интервюто бившата звезда от сериала "Костюмари" поставя символиката на преден план във външния си вид.

От лотосовото цвете, избродирано върху нейната рокля "Армани", което може да се разглежда като символ на чистота, просветлението и прераждането, до самата марка, която е синоним на класически блясък, стилът на херцогинята говори красноречиво.

Бижутата на Меган Маркъл отдават почит на принцеса Даяна, която е засегната в краткия видеоклип към специалното интервю, което ще бъде излъчено по CBS на 7 март. 

Снимка: YouTube/@CBS

Докато принц Хари изразява опасенията си от това историята "да се повтори", Меган седи мълчаливо, носейки гривна "Картие", която някога е принадлежала на принцеса Даяна и която съпругът й използва, за да създаде диамантения й годежен пръстен през 2017 г., "за да се увери, че Даяна е с нас в това лудо пътешествие заедно", както казва самият той.

"Посланията са ясни", коментира Рейчъл Гарахан, специалистка по бижута и часовници в британския "Вог". 

Снимка: YouTube/@CBS

"Носейки диамантената гривна "Картие" на принцеса Даяна заедно с гривната "Love", която притежава от години, тя демонстрира, че планира нов живот със съпруга си, който обхваща споделеното им минало.

Гривната "Love", която е проектирана от Алдо Чупило през 1969 г., за да символизира вечната любов, днес носи и принц Хари. За първи път той беше забелязан да носи такава гривна през септември миналата година във видеоклип, който насърчава американците да гласуват на президентските избори", допълва специалистката.

Снимка: YouTube/@CBS

Същевременно колието Pippa Small с аквамарин - скъпоценен камък, свързван със спокойствието и яснотата - също "изпраща послание за отдадеността на Меган към етичните въпроси", добавя Гарахан.