.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Огледалце, огледалце, я кажи...

| преди 8 години
Огледалце, огледалце, я кажи...
Огледалото всъщност е ултрамодерен голям екран, по който се манипулира с докосване. Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Край на досадното преобличане, "вълшебно огледало" показва как ще изглеждаме в различните дрехи
Огледалце, огледалце, я кажи...
Огледалото всъщност е ултрамодерен голям екран, по който се манипулира с докосване. Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

Край на досадното преобличане в пробната! Забравете за заяждащите ципове, копчетата и коланите.

"Вълшебно огледало" показва как ще изглеждате в избраната от вас дреха, без да се налага да се затваряте в тясната стаичка. С него можете да подберете и най-подходящия цвят и модел.

Огледалото всъщност е ултрамодерен голям екран, по който се манипулира с докосване. Главното в него е компютърът, който е свързан с множество камери, разположени пред, над и встрани от пазаруващия.

Те изпращат изображенията до компютъра, а той може веднага да определи размерите на човека. След това ги сравнява с въведена от клиента дреха и показва как ще му стои.

Другият вариант е да се вземе например блуза от закачалката и чипът, прикачен на нея, ще подаде информация към "вълшебното огледало" за стила, цвета и размера й. Компютърът отново ще покаже как би стояла.

"Огледалото" е разработено от британската фирма C-InStore, която смята да го пусне на пазара в рамките на два-три месеца.

С него те се надяват да задържат хората към традиционния начин на пазаруване и да ги измъкнат от набиращите все по-голяма популярност онлайн магазини.

От компанията обясняват, че "вълшебното огледало" е създадено с мисъл за мъжете, които не обичат да пазаруват най-вече заради преобличането в тесните и задушни пробни.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?