За събуждане сме ви подготвили обобщителна доза от вашите мнения по женските въпроси, за които ви питахме миналата седмица.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosИ ако страдате, че не можете да ставате сутрин и възглавницата ви шепне нежни приспивни слова, то трябва да знаете, че не сте сами в тревогите си. Това поне показват отговорите в анкетата ни „Ставате ли лесно сутрин?”. 37.17 от отговорилите заявяват, че пренавиват поне 3 пъти алармата, преди да вземат окончателното решение за ставане. На другия полюс са също доста голям процент от гласувалите – почти 35 на сто стават като по часовник всеки ден в един и същи час. На този процент от нашите читатели искрено се прекланяме. Следват ги други 15.15%, за които трябва да настане Трета световна война, за да се събудят наистина. Ароматът на кафе и топла закуска, приготвени от любимия човек, пробужда сетивата на 6.68%. За да се събудят на половинката си разчитат и още 3 на сто от гласувалите – те пък си отварят очите само след сутрешната доза секс.


Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosИ след като си говорим за любими хора е редно да обобщим колко дълги са вашите връзки. Ама, не на обувките, разбира се. Радостни сме да съобщим, че малко над 40% от гласувалите са заявили дългогодишни взаимоотношения със своя партньор. Нека все така да продължава и на следващата анкета да посочите отговор златна сватба. А на тези от вас, които са отбелязали отговор „сам(а)” съм (27.29%), пожелаваме скорошна смяна на статуса. За истинските влюбени няма значение от колко време са заедно – такава позиция са заявили 11.5 на сто от вас, 8.85% са обвързани от около половин година, а останалите 6.78 изживяват страстна лятна любов.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosНе сме забравили и за вашите становища по отношение на всичко свързано с красотата. Попитахме ви „Излизате ли навън без грим?”. Готови ли сте за отговорите - 34.15 от нашите читателки винаги съобразяват какъв е поводът, гримират се само за работа и вечерни излизания. С малко гланц и спирала се харесват цели 27 на сто, а 20% от вас разчитат на това, което им е дала майката природа. Категорични позиции са заявили близо 18 на сто, които при никакви обстоятелства никога не си показват носа навън без грим, защото смятат, че една жена винаги трябва да изглежда добре.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosСпорт, диети, отслабване, ефективност? Искате ли да знаете какво смятат останалите читателки на LadyZone.bg по темата? 34.17% от тях са посочили спорта като по-добрата алтернатива на диетите, отговаряйки на въпроса „Коя е най-ефикасната диета, която сте спазвали някога?”. Към никакви хранителни режими не се придържат и други 25%, които смятат, че те са вредни, а ефектът от тях – краткотраен. Има обаче и такива, които са доволни от 90-дневната диета – цели 16.18 на сто, други 10% пък са пробвали режима на Дюкан и също са постигнали задоволителни резултати.

Ето ги и новите ни питанки:

Краят на лятото е и ви се иска…

Използвате ли медицинска козметика?

Стремите ли се да приемате повече фибри?

Коя е най-горещата звездна майка на това лято?

Коя романтична дестинация мечтаете да посетите с любимия?