.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Младоженци снимат сватбена фотосесия на Тролския език след 14-часов преход

Евгений Милов | преди 35 седмици
Instagram/Priscila Valentina Photography
Снимка: Instagram/Priscila Valentina Photography
Едно от най-живописните и епични места в света

Има хиляди начини влюбените двойки да ознаменуват сватбения ден със специална фотосесия, но идеята на Пришила Валентина е повече от оригинална - снимки върху известната скала Тролтунга в Норвегия.

За целта фотографката изминава заедно с младоженците 14-часов преход, за да достигнат до естествената забележителност, популярна заради формата си като Тролския език.

Екстремната фотосесия не е лесна работа дори за професионалистката, която става в 5 сутринта, облича специална екипировка срещу променливото време, нарамва тежката фототехника и тръгва с младоженеца в стилен син костюм, булката с бяла рокля и сватбен букет, разбира се.

Усилията си заслужават, защото това е едно от най-живописните и епични места в света, за което сме ви разказвали неведнъж. 

Триото създава оригинална фотосесия, която впечатлява не само с красивите си снимки, но и с авантюристичен и екстравагантен дух на влюбените, които поемат на едно чисто ново приключения в живота си.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?