.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Адел за борбата с депресията

Евгений Милов | преди 2 години
Адел
В интервю певицата разкрива своята “доста мрачна страна” и меланхолична натура

Адел разкри, че е страдала от депресия след раждането на сина си Анджело, като се наложило да се лекувала заради своята "мрачна страна".

"Музиката, която пишех, винаги беше тъжна. Често бях доста меланхолична. Може би не толкова в реалния живот, колкото в песните си, но имам доста мрачна страна. Често изпадах в депресивни състояния, трудно заспивах и едва се измъквах от леглото. Всичко започна на 10 години, когато дядо ми почина и въпреки, че никога не съм имала мисли за самоубийство, минах през продължително лечение. Повече не съм се чувствала така след появата на сина ми, която прекъсна моята следродилна депресия".

Адел

"Познанията ми за следродилната депресия бяха, че не искаш да бъдеш с детето си; притесняваш се, че може да го нараниш или не го гледаш достатъчно добре. Аз бях обсебена от детето си, но същевременно се чувствах много неадекватно, сякаш бях взела най-лошото решение в живота си... Усещането може да се прояви по много различни начини".

Прочетете пълното интервю с британската певица за “Vanity Fair”, както и повече за следродилната депресия.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?