Някой беше казал, че плешивите мъже са по-добри в леглото. Не знам дали това е вярно, но във втората част на 10 мъже, които с по-малко коса изглеждат по-секси, включваме още 5 екземпляра, които не са загубили чар и сексапил заради по-малкото коса на главата си.

Никълъс Кейдж


Актьорът вече не е първа младост, косата му също, защото съвсем очевидно я боядисва, но пък сме сигурни, че верните фенки на Кейдж не са престанали да въздишат по неговия чар. На снимките правим съпоставка как изглежда днес и преди 21 години.

Джейсън Стейтъм


Джесън също като Вин Дизел може да се похвали със страхотно излъчване, макар природата да не е била щедра откъм коса. На първата снимка ви представяме Стейтъм днес, а на втората как е изглеждал през 2003 г.

Уейн Рууни


Футболистът е известен с борбата си против оплешивяването, но трябва да знае, че по-малкото коса изобщо не го прави непривлекателен. Дори напротив. Представяме ви Рууни днес и преди 11 години.

Андре Агаси


И преди, когато имаше коса и днес след повече от 20 години тенисистът е запазил чаровната усмивка и секси излъчване, макар и с някой и друг косъм по-малко, не мислите ли?

Шон Конъри


От дълги години знаем Шон Конъри без коса, но как е изглеждал преди това? На втората снимка Шон играе в пиеса от 60-те години на миналия век...