Благодарим на Анита Георгиева за изпратения текст! Ето как и ти можеш да станеш част от нашия екип.

Питала ли си се защо, когато си сама никой не те забелязва, а в момента, когато си намериш приятел сякаш целият свят е вперил поглед в теб? Толкова е просто. Ако си от типа момичета, които искат връзка, но не си позволяват да я имат, значи имаш точно горепосочения въпрос.
Чудила ли си се, защо си сама, а твои приятелки без да търсят мъж намират? Това е защото не позволяваш да бъдеш жена. Не си готова все още за връзка. Подсъзнанието ти явно не е готово за тази крачка, с което не ти дава да се почувстваш истинска жена.


Човек се ражда мъж или жена, но често забравя какъв е и започва да показва страната, която в момента му се налага да използва. Дори аз самата понякога започвам да се държа като момче, което изобщо не ми харесва.
Обичам да се чувствам силна и независима, но това не значи непременно, че трябва да върша всичко сама и да отказвам помощ. Чувствам се независима, когато не търся никого, когато най-много ми трябва.
До сега не бях забелязала, но в тези моменти силният пол не ме вижда като привлекателното момиче, което съм, а като техен приятел или равна.

А най-важното, което трябва да разберем е, че ние жените не сме равни с мъжете и никога не можем да се равняваме с тях. Но това не означава, че сме подцененият пол. Напротив, просто те са мъжете и не бива да го забравяме. Те са това, което са, само и едниствено благодарение на нас, както и ние сме това, благодарение на тях.

Ако например, се събере двойка от една истинска жена и един истински мъж, двойката ще е толкова хармонична и балансирана, че съм почти сигурна, че никога няма да имат проблеми и ще сбъдват мечтите си заедно. Само една истинска жена може да направи от един мъж истински мъж. В противен случай, ако жената се опитва да му бъде равна, е възможно той да се почувства несигурен и подценен. Да загуби харизмата и очарованието си.


Трябва да приемем, че мъжете са по-силни физически, че още от както свят светува те са отговаряли за изхранването на семейството. Жената поддържа мъжа и гледа семейството. Всеки има своите задачи. Не бива да си взимаме задачите, за да доказваме колко сме велики, защото е възможно да останем сами с величието си.
Ако се научим да показваме своите женски страни, ще имаме истински мъж до себе си. Той ще процъфти и ще стане дори по-привлекателен от преди. Позволете си да бъдете по-слаби, да плачете, да кажете „помогни ми“. И тогава „О, чудо!“, той ще се появи и ще бъде повече мъж от всякога!