"Зарязвам кюфтетата - отивам на среща!" - Маги няма нужда от допълнителна покана, за да придружи Алек на среща в тяхната вечер на открито. Затова бързо изоставя кюфтетата на бюргерите. Дали обаче това няма да й изиграе лоша шега?

Когато двамата се усамотяват, тя трябва да признае на Алек за още едно нещо, което никога не е правила. 

"За хубавите неща никога не е късно!" - отговаря той, с което слага край на нейните притеснения, че не е правила бургери и не е била на палатка. 

"Накараха ме да изпитам вина, че не ми е е случило. Всички момичета! Но сега, а и тогава - изобщо не ми пука за тяхното мнение" - призна си тя. 

От кюфтетата и скуката, двамата бързо преминаха към най-искрените признания. 

"И ти ме радваш!" - каза й той. Но също така и нещо много по-силно. Какво е то - вижте във видеото. 

Още в началото на риалитито Маги призна, че е изпитала истинско привличане към Алек. Тя дори определи усещането като истинска любов.

Двамата има много споделени моменти заедно - разходка с яхта, плуване, индивидуални срещи, приготвяха си храна и лимонада. Въпреки увереността си Магдалена всеки път беше доста разочарована, когато Алек отидеше с друго момиче на среща. 

Между нея и останалите момичета също се породиха доста конфликти. А темите всеки път бяха различни - тоалети, обувки за 3000 лв., обича ли маги лукса, или не, истинска ли е и т.н. 

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg.