20 май е 140-ият ден в годината според григорианския календар и 141-ви през високосна година.

ОВЕН

Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако интимната ви половинка има желание за това. Не го правете насила.

ТЕЛЕЦ

Възможна е среща с ваша стара любовна партньорка, която отдавна не сте виждали. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми с брачната половинка. Изкушението ви да се отдадете на сексуални наслади със старата си любов е огромно, но след това ще се почувствате предадени.

БЛИЗНАЦИ

Не позволявайте на вашата мнителност или обидчивост да усложнят отношенията с близките ви.  Несемейните представители на знака ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Освободете се от напрежението в семейството и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Възможно е влошаване на отношенията с роднините ви. Не променяте убежденията си, но по този начин вредите на себе си.  Не проявявайте агресия в леглото, защото това не дарява сексуална наслада на партньорите ви, особено ако са родени в Риби.

ДЕВА

През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньорите си и ги наранявате. Променете поведението си.

ВЕЗНИ

Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

СКОРПИОН

В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.

СТРЕЛЕЦ

Семейните да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

КОЗИРОГ

В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

РИБИ

За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.