.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

2016 ще бъде щастлива година за зодии като вашите

LadyZone.bg | преди 3 години
2110979726.jpg
Ако сте един от тези зодиакални знаци, тази година ще бъде изпълнена с радост и късмет, щастие и успех

Годината на огнената маймуна се очертава много вълнуваща, изпълнена с невероятни възможности. Докато някои ще трябва да работят усилено, за да провокират късмета си, четири от 12-те зодиакални знака ще се чувстват истински благословени - вселената ще бъде на тяхна страна и не само...

#Овен
Тази година, представителите на рогатата зодия ще берат плодовете на своя труд. Целите, които следват от няколко години насам, ще се реализират през 2016 и най-накрая ще успеят да се насладят на своите личен и професионален възходи. 
Всичко ще върви по вода, а най-голямата изненада, която вселената е предвидила за тях е в романтичен план.

#Близнаци
2016 е годината на споделената любов. Тези от нас, които все още не са срещнали своя партньор в живота имат голям шанс да го открият по време на следващите 10 месеца. Не бива обаче да се страхувате от чувствата си.
За другите, които вече са срещнали любовта, ще предприемат големи крачки във връзката си. Предстоят промени, които ще посрещнете с отворено сърце.

#Везни
2016 е щастлива година за Везните. Време, когато и най-съкровените желания ще се сбъднат по най-добрия начин. Единствено трябва да вярвате в тях. Следвайте мечтите си и търсете нови извори на вдъхновение, които да изпълват духа с вяра и ентусиазъм.

#Скорпион
Тази година не бива да се съмнявате в себе си, защото имате шанс да постигнете всичко, което пожелаете. Вселената е на ваша страна в професионален план и тази година е времето, когато ще можете да покажете на всички своите впечатляващи способности и заложби. вървете уверено напред. 

В любовния живот също престоят големи промени. Самотните ще се срещнат с човек, който ще бъде голямата им любов.

Как зодиакалният знак влияе на любовните отношения Телците се влюбват лесно, а Скорпионите – до гроб

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?