.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какво ни вещаят планетите по време на великденските празници?

| преди 2 години
великден
Снимка: iStock

В периода 1 – 15 април 2017 г. Венера е ретроградна в Овен. Ретроградната Венера ни предупреждава за проблеми в брака заради невъзможност да бъдат осъзнати грешките и от двамата партньори и опит за налагане на мнението с агресия.

великден
Снимка: iStock

На 11 април 2017 г. ще има пълнолуние във Везни. Кажете прямо какво искате и какви са вашите претенции. Ако някой ви е засегнал, само с честност и компромис в отношенията (или напълно прекратяване) ще успеете да възстановите хармонията.

великден
Снимка: iStock

На 14 април 2017 г. Слънцето има съвпад със Сатурн. Аспектът ви помага да осъзнаете дали вървите в правилната посока. Променете изцяло отношението си към света и със собствени сили ще изкачите върха в своя живот, където ще се задържите, ако сте упорити и търпеливи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?