Една млада дама толкова обича козметиката, че я използва по време на тренировките си, за да се мотивира!

Смелата Савина Чоу, която е инфлуенсър, който се занимава предимно с разкрасителни продукти и мода, превърна скъпата си колекция от луксозни червила в инструмент за „мотивация“, докато изпълнява предизвикателни упражнения за стягане на корема, наречени планкове.

На постелка за упражнения тя нарежда около двайсетина червила Hermes, чиято обща стойност е 2000 долара. След това Савина трябва да застане над тях и да задържи тялото си, без да пада. Отстрани изглежда лесно, но всъщност се изисква голяма концентрация и издръжливост, защото упражнението натоварва не само коремните мускули, но и отговаря за стабилността на тялото, правилната стойка и гръбначния стълб.

До момента видеото е събрало над 11 милиона гледания в Instagram Reels, като някои разтревожени потребителите пишат, че смелата жена от Сингапур е трябвало да използва „ножове вместо скъпата си колекция от червила“.

Други коментират, че това е прекалено опасно“, а трети смятат, че ако се използва 1 червило, упражнението би било „разумно“, но с този голям брой – е „престъпление“.

Вие какво смятате? Вярвате ли си достатъчно, за да поставите нещо ценно за вас, докато правите планк?

Предлагаме ви няколко упражнения от рубриката ни "Фитлейди", с които да се раздвижите приятно след ставане от леглото: