Когато Сара Молитър разбира, че е бременна със седмото си дете през септември миналата година, никой не очаква то да е момиче. Защото семейството има вече 6 момчета и надеждата за дете от женски пол била нищожно малка.

Два месеца по-късно видеото, в което семейство Молитър разпръсква розови конфети при обявяването на пола на очакваното бебе, става много популярно в социалните мрежи – всеобща радост, скачане и сълзи от радост.


„Точно преди конфетите да се разпръснат, сърцата ни бяха готови и очакваха още едно момче. Ето защо розовото ни изненада толкова много. Да имаш деца е дар, който не приемаме за даденост, и знам, че това сладко момиченце ще донесе със себе си много новости. Нашите момчета са най-добрите батковци и нямам търпение да видя това.“, споделя тогава щастливата майка.



Сара и Тим Молитър се запознават през 2008 г., като и за двамата това е любов от пръв поглед. 14 месеца по-късно се женят. През 2011 година построяват своя дом на мечтите, за да започнат да посрещат своите момчета едно по едно.

Първото се ражда през 2012 година – Джъд, който е на 10 години. Следват Хъдсън (9 г.), Чейс (7 г.), Крю (5 г.), Бек (3 г.) и Грифи (почти на 2 г.). Новината за седмата бременност на Сара хвърля всички във възторг. И така на 7 март, в 7 часа вечерта, семейство Молитър посреща своето 7-о дете – малката Луси Рен.



„Добре дошли на този свят, Луси! Ти си създадена за нас!!“, пише развълнуваната майка няколко дни след раждането.


Освен майка Сара е и медицинска сестра. Децата й я вдъхновяват да напише и издаде 2 детски книжки. Поддържа и собствен блог Modern Farmhouse Family, където споделя рецепти, съвети за семейния живот и отглеждането на момчета, а отскоро и на момиче.

Цялата положителна енергия, която излъчва семейство Молитър, е концентрирана в Инстаграм профила им – стотици снимки и видеа с позитивни послания за семейството и сплотяването, за щастието и децата. Затова и последователите им не са никак малко – почти 710 хиляди.

Вижте във видеото какво споделя Анджелина Джоли за ролята си на майка на 6 деца: