„Сладкият Кай вече е на 6 месеца. Той е нашето слънце, най-усмихнатото и послушно бебче“ – похвали се Джулиана Гани, носителка на титлата „Мис Силикон“ 2013.

Снимка: instagram/djuliana_gani

„Представям ви официално най-нацелуваното бебе! Морското парти за 1/2 рожден ден за Кай беше фантастично. А защо морско? Защото Кай означава море, а за нас е океан от любов! Този път празнувахме в Пловдив. Имаше персонализирани мъфини, макарони, лолипопс и меденки, които децата тотално обожават. А за големите – уникално вкусни тортили, плодови и солени тарталети“ – добави в друг пост пловдивчанката с ливански корени.

Снимка: instagram/djuliana_gani

„Нямаше как да пропуснем този празник, защото и двете ми деца са зимни бебета, а едно лятно детско парти не е за изпускане. Благодаря на всички, които ни уважиха и поздравиха!“ – поясни Гани.

От първия си брак тя има син – Давид, който е на три години.

В началото на тази година Гани роди второто си дете, плод на връзката й с Теодор Гецов.

В началото на октомври 2022 г. двамата влюбени поканиха "Шоуто на Николаос Цитиридис" на партито, на което разкриха пола на детето.

В края на ноември те организираха друго парти, на което бе разкрито, че детето ще носи име, започващо с буквата К.

Тогава ви попитахме „Да очакваме ли звездите да започнат да правят партита и за втората буква от името?“ 57% от вас отговориха с „Да“.

Да очакваме ли звездите да започнат да правят партита и за втората буква от името?

Сега ви питаме:

Трябва ли да се прави парти за половин година на бебето?