Коледа може да бъде описана с думи като топлина, семейство и прекрасни спомени. Това е времето, когато всички сме заедно, пием чай, разменяме си подаръци и се радваме на чудни истории.

  • Дизайнерите от „Alessa” с 3 предложения за новогодишен тоалет
  • Алена: В годината на Нептун ще осъзнаем грешките си (ВИДЕО)
  • Спенс: Тази Нова година ще бъда с най-малкия си син – така постанови съдът
  • Книга за любовта помага на млада жена да се пребори с множествената склероза
  • Любимите снимки на Вики Терзийска в Инстаграм: дъвки Love is от Истанбул
  • Защо трябва да добавите „нищо“ в желанията си за 2023 г.?
  • Малки разговори с деца: Защо Дядо Коледа НЕ съществува, но еленът му яде... кебапчета
  • Преяждане дебне отвсякъде! Как най-бързо да влезем във форма (ВИДЕО)
  • 418 501 души научиха от Ladyzone за смразяващата загуба на Иво Аръков
  • Любов, семейство, деца - големият хороскоп за януари 2023 г.

Ето 10 филма, които да гледате на Voyo по Коледа, за още повече уют и приятно прекарано време с близките.

Пожелай си нещо - Коледа идва! Пожелаваме ти приятно гледане с план само за 3,99 лв./месец при предплатен едногодишен абонамент за 47.88 лв. 

1. Коледна романтика (Falling in Love at Christmas) 

Миранда и Пол са бизнес съперници, които се срещат на коледно парти с костюми и прекарват романтична вечер заедно, без да разберат самоличността си. Двамата започват анонимен романс онлайн, но когато голяма компания купува приложенията им, се налага двамата да работят заедно и като реални партньори.  

2. Палави мамчета по Коледа (A BAD MOMS CHRISTMAS) 

Eйми, Kapлa и Kики са три недооценени и прекалено обременени жени, които се бунтуват срещу предизвикателствата и очакванията на Супербоул за майките - Коледа. И ако организирането на перфектния празник за семействата им не е достатъчно трудна задача, те трябва да я изпълнят, докато са домакини и забавляват собствените си майки. Докато го правят, тези палави мамчета ще покажат как могат да направят ваканцията идеална и ще се сближат още повече с майките си.  

3. Коледно парти (OFFICE CHRISTMAS PARTY)

Когато сестра ти е шеф на компанията, в която работиш, се чувстваш облагодетелстван и сигурен за бъдещето си. Но когато ситуацията се променя и си заплашен от уволнение, тъй като отделът ти е закъсал финансово, е време за крайни мерки. Такава е историята на Клей, който решава да организира грандиозно kоледно парти в офиса, за да привлече богат клиент и да запази работата си. Само че нещата излизат извън контрол.

4. Коледна история (The Picture of Christmas)

Амбър с изненада научава, че е наследила фермата за коледни елхи на баба си. Тя се връща в родния си град, за да я продаде преди Коледа, но очарователните жители я убеждават да остане още малко и да помогне в планирането на техния годишен фестивал на коледната елха. Докато се занимава с организацията, тя среща Брандън, който й припомня какво наистина иска от живота.5. Като на Коледа (Looks Like Christmas) 

Пожелай си нещо - Коледа идва! Пожелаваме ти приятно гледане с план само за 3,99 лв./месец при предплатен едногодишен абонамент за 47.88 лв. 

От готвене до декориране, Карол спи и диша с Коледа. Когато красив баща се мести в града, заедно с дъщеря си, нейните традиционни празнични възгледи са поставени пред изпитание при обсъждането на коледния спектакъл в родителския съвет. Налага се Карол да направи компромис, а това я изправя пред неочаквана романтична ситуация. 


6. Бленувана Коледа (A Christmas To Savour)

Скарлет е изключителна готвачка и съсобственичка на престижен ресторант. И все пак, всяка година сложните ѝ ястия се продават слабо, защото не са изпълнени с духа на Коледа. Поради това най-добрата ѝ приятелка и съсобственичка на ресторанта ѝ купува билет за кулинарна почивка в прекрасна вила, където Скарлет ще учи празнични гозби и може би ще намери любовта. 

7. Вестник на властта (The POST)

Решени да отстояват гражданските права на нацията, издателят от "Вашингтон поуст" Катрин Греъм и твърдоглавият главен редактор Бен Брадли обединяват усилията си. Целта им е да разкрият продължило с десетилетия прикриване на истината. Двамата трябва да рискуват кариерите и свободата си, за да извадят истината на бял свят в този въздействащ филм, направен по истинска история, със знаменит актьорски състав, начело на който са Мерил Стрийп и Том Ханкс.

8. “Ой, къде изчезна Ной 2: Приключението продължава”

Гнездианецът Фини и приятелката му Лия, без да искат, падат зад борда на Ноевия ковчег, след което са отнесени от вълните. Те се озовават сами на сал, но буря ги разделя. Под водата Фини намира цяла колония от себеподобни, докато Лия открива прекрасен остров, но той се оказва леко странен. Тези двама смели малчугани минават през много приключения, но и извършват добро дело.

9. Отрядът на Дядо Коледа (Santa Squad)

Али е безработна учителка, която трябва да приеме работа в отряда на дядо Коледа, за да помогне на заможния вдовец Гордън и двете му дъщери да преоткрият магията на Коледа. Докато Али повдига празничния дух на семейството с коледни украси, бисквитки и пазаруване, добротата й е възнаградена с един от най-неочакваните подаръци: любов!

10. Коледно решение (Homemade Christmas)Всяка година Меган, амбициозна млада жена, използва седмиците преди Коледа, за да се превърне в най-добрия празничен асистент на свободна практика. Тя изпълнява всякакви задачи, за да си докара допълнителни доходи. Когато пред нея се появява възможност да спаси коледно парти и да заслепи любимия си, тя трябва да избере между мъжа на мечтите си и г-н Правилния.  


Пожелай си нещо - Коледа идва!

Пожелаваме ти приятно гледане с план само за 3,99 лв./месец при предплатен едногодишен абонамент за 47.88 лв.