Децата винаги казват истината и с тях разговорите са най-забавни. Затова в последния епизод на подкаста ни "Малки разговори" за 2022 г. поканихме на гости ни Дария на 9 г. и Лея на 4. 

Искрени, добри и с искри в очите - точно такива са малките ни гости. Имат обаче и кебапчета - защо и кой ще ги яде гледайте във видеото тук. 

Последвайте ни в канала ни в YouTube. Може да ни слушате и в Спотифай. 

ДАРИЯ е в онзи преломен момент от живота си, когато магията и вярването в Дядо Коледа леко са се пропукали. Оказва се, че не само тя, но и много от съученичките й на 9 г. вече не вярват в неговото съществуване. 

"И моите приятелки не вярват. Не знам защо - всяка си има своя история. За Коледа в моето училище правим благотворителен базар - изработваме разни неща и ги продаваме. А за Нова година си пожелавам... още една котка. Това е. Не искам много!" 

Снимка: Евгений Милов

ЛЕЯ

Четиригодишната синеока Лея обаче не само вярва в Дядо Коледа, но и всяка година му оставя сладки и чай под елхата. И понеже той (наистина) съществува, сладките биват изяждани. С вкусотии се награждава и неговия елен - Рудолф. Майката на Лея подсказва зад кадър какво хапва той. 

"Кебапчета!" 

Още много смях и детски мъдрости с двете ни гостенки - не пропускайте във видеото. Децата са истински балсам за душата! 

Снимка: Евгений Милов

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.