На гости в подкаста ни "Малки разговори" е един човек, с когото циклонът е с преобладаващ смях, а времето е с тънка мъгла от мъдрости. Гледате Боби Лазаров всяка сутрин в "Тази сутрин" и ви казва дали да си вземете чадър, или слънцезащитен крем. 

Снимка: Евгений Милов

Борислав Лазаров е едно от най-позитивните лица в българския тв ефир. Професионалните и личните му интереси се простират от космоса до "Междузвездни войни" и от антициклоните до коледните сарми. И не само! Предизвикахме ли интереса ви? Целият разговор е във видеото. 

Може да слушате подкаста ни и в Спотифай.  


ХАРЕСВАМ КОЛЕДА

"Това е народното му название, но поводът да се събираме заедно и да празнуваме, е свързан с това, че сме християни - това е Рождество Христово. Вярванията и историята са изключително ценни и важни!" 

Празникът за него не е в броя на ястията на масата, нито в подаръците. Това е време да се радваме, че се ражда една надежда. 

За съжаление, той все по-рядко може да е на празниците с най-близките си хора. Сестра му от дълго време живее в чужбина, родителите му са в Пловдив, а самият той често работи на Бъдни вечер и Коледа. Затова семейството му успява да се събере най-често преди празниците. Така е и тази година - Коледата за Боби Лазаров вече е минала. 

Признава обаче, че вкусните ястия и домашното готвене са част от празничната магия. Самият той готви от ранна детска възраст. 

САРМИТЕ СА КАТО СУШИТО - ВСИЧКО МОЖЕШ ДА СЛОЖИШ В ТЯХ

"Аз правя и солени, и сладки. Предпочитам с лозови листа пред зелето. Моят пра-пра-дядо, с огромен ресторант в центъра на Пловдив, направен след гурбет в Америка, е свалял халката си от пръста и когато са правили сарми, е взимал една - ако мине през пръстена, значи всичко е наред." 

Той прави същите сарми и е откровен, че готвейки, си почива. 

Защо според него няма традиционна българска кухня и как наричат в Гърция спътницата на Дядо Коледа - гледайте във видеото.

Снимка: Евгений Милов

Празниците могат да минат и без алкохол. Самият той не пие. На празници обаче не може без подаръци. И макар това да не е най-важното, Боби Лазаров, с типичното си чувство за хумор, е категоричен:

"Ако жена ви каже, че не иска подарък за празниците, задължително й купете два!"

Какъв е съветът му за хората, които ще заведат гаджетата си "у майкини" - вижте във видеото. 

И все пак, когато празнуваме Коледа по най-чистия и топъл начин, значи я празнуваме в сърцата си. А на празниците, независимо дали пътуваме някъде, или сме на работа, Боби Лазаров е категоричен

"ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ!" 

Снимка: Евгений Милов

Кой е най-яркият му детски спомен от Коледа, ще имаме ли сняг тази година на празника и какво е специалното му пожелание към всички - гледайте в подкаста "Малки разговори". 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV

  • Дизайнерите от „Alessa” с 3 предложения за новогодишен тоалет
  • Алена: В годината на Нептун ще осъзнаем грешките си (ВИДЕО)
  • Спенс: Тази Нова година ще бъда с най-малкия си син – така постанови съдът
  • Книга за любовта помага на млада жена да се пребори с множествената склероза
  • Любимите снимки на Вики Терзийска в Инстаграм: дъвки Love is от Истанбул
  • Защо трябва да добавите „нищо“ в желанията си за 2023 г.?
  • Малки разговори с деца: Защо Дядо Коледа НЕ съществува, но еленът му яде... кебапчета
  • Преяждане дебне отвсякъде! Как най-бързо да влезем във форма (ВИДЕО)
  • 418 501 души научиха от Ladyzone за смразяващата загуба на Иво Аръков
  • Любов, семейство, деца - големият хороскоп за януари 2023 г.