.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кои храни и напитки да избягваме по време на менструация

LadyZone.bg | преди 16 седмици
Снимка: istockphoto.com
Сестрите Борислава и Михаела Караджови разказват за работата си по илюстрирането на книгата "В като Вагина"

Сестрите Борислава и Михаела Караджови споделят в „Преди обед“ какво са научили, докато са илюстрирали книгата "В като Вагина":
„Не знаехме, че трябва да се избягва кафето, което засилва болките. А също и тестените храни, защото ти подуват корема още повече. Трябва да се набляга на плодове и зеленчуци, богати на желязо, което предпазва от анемия.“

Целия материал можете да гледате тук:

Сексуално образование - в помощ на момичетатаКогато идеята за книгата "В като Вагина" стига до сестрите Борислава и Михаела Караджови, те са повече от ентусиазирани

Повече за самата книга ще намерите тук:

Светла Баева и Рая Раева: Създадохме "В като Вагина", защото видяхме липса на сексуално образование в училищата"В като Вагина" е гид за сексуално образование за момичета в България, казват Рая Раева от Български хелзинкски комитет и Светла Баева от "Fine Acts"

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите