.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

В Литва бебешкото пълзене е превърнато в спорт с традиции (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 15 седмици

Ако се нуждаете от нещо, което да разведри деня ви, със сигурност гледката на пълзящи бебета, окуражавани от родителите си, ще ви накара да се усмихнете. В Литва състезание между пълзящи малчугани се е превърнало в истински зрелищен спорт, който има 20-годишна история.

Тази година надпреварата се проведе на 1 юни и в нея участие взеха 25 бебета на възраст между 7 месеца и 1 годинка. Децата трябваше да преодолеят разстоянието от 5 метра, а на финала ги чакаха техните родители, подканвайки и залъгвайки ги с различни любими техни предмети, играчки и храни.

Най-малкото новородено в света оцеля и бе изписано от болницата (ВИДЕО)Сейби се роди през декември 2018 г. с тегло, колкото голяма ябълка – само 245 грама!

След първоначалния силен старт някои от бебчетата решиха да си починат точно преди финала и да огледат обкръжаващия ги свят, докато други ги изпреварваха. Някои от децата дори не успяха да стартират, притеснени от виковете и тълпата. Победителят се казва Игнас и след 2 седмици ще навърши 1 година.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите