.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

В памет на Явор Захариев - Down, неиздавана песен 3 месеца след смъртта му

Росица Николова | преди 13 седмици

Три месеца след смъртта на вокалиста на Gravity Co Явор Захариев неговата приятелка Евгения Косева издава песен, която са записали заедно. Песента е трябвало да излезе на 27 май. Явор избира тази дата. Но по стечение на обстоятелствата това не се случва. Работата с Gravity Co, странични проекти и 3-годишното му лечение от наркозависимост в Хърватска са причини тази песен да не види бял свят досега.

Спомен за Явор ЗахариевПрипомнете си интервюто на Мария Касимова, което тя направи с вокалиста на "Gravity Co." през 2012 година

Сестрите на Явор помагат на Евгения и я насърчават тази песен да види бял свят. Защото това е начин Явор да продължи да бъде в този свят и сред всички, които обичат него и гласа му. Самият той е споделял, че именно те са му помогнали да се справи със зависимостта си от наркотиците. Припомняме, че Явор Захариев почина на 38-годишна възраст. Меломаните ще го запомнят като един от най-добрите вокалисти, а близките и приятели те му като човек с голямо сърце.

Явор Захариев

Чуйте я и вижте повече за нея във видеото.

Почина вокалистът на Gravity Co. Явор Захариев
Снимка: btvnovinite.bg

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите