.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Милен Хальов: "Кало Змея" може да помогне на децата да повярват в собствените си сили

Евгений Милов | преди 21 седмици
Снимка: Евгений Милов
Интервю с българския учител и писател за дебютната му книга

Змейове, караконджули и самодиви бродят в "Кало Змея" от Милен Хальов - дебютния роман на младия учител. Като дете е много болнав и голяма част от детството му минава в болнични стаи и в чакане пред лекарски кабинети, а за да се спаси от скуката, той измисля истории и ги рисува.

Милен Хальов
Снимка: Евгений Милов

Любовта към писането и рисуването го подтикват да завърши "Анимационна режисур"а в НАТФИЗ. Впоследствие завършва педагогика, като започва да преподава в частно училище през 2016 г. Прави забавни видеа, с които преподава учебния материал, защото все още обича и умее да разказва истории. Както ще се уверите, като се запознаете с героите в "Кало Змея".

След като вече ви предложихме да прочетете откъс от дебютната му книга, днес ви срещаме с Милен Хальов, който даде специално видео интервю за LadyZone, което можете да видите по-горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите