Главната редакторка на LadyZone.bg Ралица Михаилова гостува в предаването "Тази събота и неделя" по bTV, за да разкаже повече за поредицата "разЛИЧНИ истории"в която 5 жени ще говорят открито за личния си и професионален свят, за битките, през които са минали и за настоящето, в което са щастливи.

"Историите проследяват жени с различни съдби. Едната е претърпяла домашно насилие, преодоляла го е и сега има фондация в помощ на жени", казва Ралица Михаилова.

"Има жена с нетрадиционна професия. Тя работи към ООН и се занимава с бежанци и бежански лагери. Имаме история с жена, която е символ на родените в края на 70-те и началото на 80-те години. Тя не е създала семейство, няма деца, но успява да внесе в себе си хармонията, да се пребори с вътрешните си страхове, нагласите на обществото и да превърне негативната енергия в нещо хубаво, съзидателно. Тя пише книги в момента", допълва тя.

"Имаме и жена, която е с много деца, но това не е ѝ пречи да работи. Тя е доказателство, че и многото деца не могат да те затворят вкъщи", обяснява главната редакторка на LadyZone.bg.

"Идеята на всички тези истории е да се доближим до аудиторията, да се припознаят може би, да открият свои близки или себе си и да им покажем, че нещата могат да бъдат позитивни. Това са истории, които са като подаване на ръка", каза още Ралица Михаилова.

"С поредицата "разЛИЧНИ истории" искаме да кажем, че всеки е важен и всяка история е важна. Всяка жена има своите битки - различни, разбира се - и се надяваме с тези пет жени да отключим желанието на аудиторията да споделят още истории, които си струва да бъдат разказани", допълва тя.

Вижте какво още сподели Ралица Михаилова по време на гостуването си в предаването във видеото най-горе.

  • Росица Манева, която е овладяла баланса между кариерата и голямото семейство
  • Да имаш деца е вид богатство. Не е в банката обаче
  • разЛични истории: Теодора Славова, която избра кариерата пред семейния живот
  • Не намираш човека, с когото да създадеш семейство и деца? Това не те прави "грешка в системата"
  • "разЛични истории": Бо, която превърна страданието си в кауза (ВИДЕО)
  • Домашното насилие е неудобна тема, защото често жертвите са тези, които го прикриват
  • Пет жени пожарникари: Ако нашата сила ви плаши, това е ваша слабост!
  • разЛични истории: Петя Боевска, която координира подслона на бежанци в Северен Ирак
  • Защо професия, в която личното време престава да бъде лично, не е "губене на време"
  • Ем - "една от най-важните жени в Америка", не е слаба и това е нейната сила