"Много ми е тъжно, че започвам тази работа. Харесвам две предавания - "120 минути" и "Преди обед". А сега няма да мога да гледам "Преди обед", защото трябва да работя тук. Което също е вълнуващо!"

Това сподели новият водещ на "Преди обед" - Петър Дочев. От 4 септември (понеделник) той ще замести Сашо Кадиев като екранна половинка на Деси Стоянова. И ако преди понякога се случваше Кадиев да закъснява за ефир, за срещата на Деси с Петър Дочев е закъсняла тя самата. С цели осем минути!

"Вълнувам се и аз, и целият екип на предаването! Работата върви на пълни обороти!" - сподели тя.
Двамата демонстрират изключителна лекота в общуването си, със свежо чувство за хумор и забележителна харизма. 

"Успех, талантливо момче" - така творческият директор на "Преди обед" Георги Тошев поздрави новия водещ на предаването с пост във Фейсбука си.

Свежите промени в "Преди обед" не спират само с ново лице. Едно от предложенията на водещия е преди ефир да си пускат музика. Каква точно - вижте във видеото. 

 

Петър Дочев е естествен, непринуден и изключително талантлив. Пленява публиката с харизматичното си излъчване и професионализъм.

Непринудени и максимално близо до хората - това е и философията на "Преди обед", която от предаването ще продължат и с новото си студио. А то е наистина впечатляващо - вижте във видеото. 

Кой е Петър Дочев и какво още знаем за него. 

  • Петър е роден в Бургас. Завърил е гимназия с профил география.
  • Увлича се по бойните спортове и усилено тренира киокушин карате. 
  • Музиката е една от големите му страсти. Едно от желанията му е преди ефир в студиото да си пускат Бари Уайт.
  • След музиката открива актьорството на аматьорско ниво.
  • Приет е в НАТФИЗ в класа на проф. Атанас Атанасов. Завършва актьорство за драматичен театър през 2015 г.
  • Същата година е поканен в Младежкия театър „Николай Бинев“, където прекарва 3 години преди да излезе на свободна практика.
  • В момента играе на сцените на Народен театър „Иван Вазов“, Драматичен театър Пловдив, Театрална работилница „Сфумато“, Театър „Азарян“ и „Топлоцентрала“. Участва в постановките „Някои го предпочитат...“, „Кухнята“, и др. Снимал се е за няколко български филма и сериал.
  • Негова не само филмова партньорка, но и любима жена е актрисата Ирмена Чичикова. 

  • През 2022 г. Койна Русева направи красива черно-бяла фотосесия, а кадрите там предизвикаха истински фурор. Всички се запитаха кой е мъжът до нея. Сред смелите кадри имаше и такива, на които той беше без дрехи. Фотосесията е по повод представянето на колекция Drama на дизайнера Едис Пала.