"Колкото по-малко вещи има в дома и в чантата, толкова повече свободна енергия тече!" Това е философията, която Нели Хаджийска има и според нея подрежда живота и вещите, без които не излиза от дома си. 

Водещата на предаването по bTV "Търси се" винаги носи със себе си планински кристал. Вярва, че токй въздейства на енергията й и действа позитивно. Обяснява ни и малко повече за силите на камъните. 

"Той има свойствата да отблъсква всички негативни емоции, даже може да те зареди. Древните са считали, че това е живо същество."

Снимка: Евгений Милов

В Ерата на Водолея според нея тези кристали са много полезни за всеки дом и дамска чанта. Ерата на Водолея е един от 12-те часа на Космичния часовник, отмерващ времето на засиленото влияние на един от зодиакалните знаци. Пълният кръг на завъртане, описан от небесната стрелка е 25 920 години, разделен на 12 епохи с продължителност 2160 г.

Как Нели Хаджийска се презарежда енергийно чрез този камък - вижте във видеото. 

Като сутена жена, тя винаги винаги носи със себе си и несесер с гримове - червило, спирала и всичко необходимо, за да изглежда добре. Има си и тайно оръжие, ако завали дъжд или духа вятър.

Препоръчва го на всички жени с дълга коса. 

Портфейлът на Нели е червен. казват, че това е цветът на парите. За да си гарантира изобилие обаче, тя носи впортфейла си и друг амулет. Какъв е той - вижте във видеото.

Снимка: Евгений Милов

Още интересно видеосъдържание гледайте на LADYZONETV.