Той смени театралната сцена с телевизионното студио и така ефирът на бтв стана едно още по-привлекателно и забавно място. Петър Дочев е новият водещ на „Преди обед“, заемайки мястото на Сашо Кадиев. В месечната ни тема „Пред екрана“ ви срещаме с новите лица от предаванията на bTV, участници в риалитита и други харизматични и известни личности.

Петър Дочев е наш гост в подкаста "Малки разговори" и нямаме търпение да научим удобно ли е на диванчетата на "Преди обед", за какво си говорят с Деси Стоянова, когато камерите са изключени, и трудно ли му е да става рано? 

Целия разговор гледайте във видеото тук.
Слушайте ни в Спотифай.
Последвайте ни и в канала ни в YouTube.

НА 7 Г. ИСКАХ ДА СТАНА АСТРОНАВТ!

Може би това е една от най-честите мечти на малките момчета. Другата е да се возят на боклукчийски камион. И ако да стане астронавт (все още) не му се е сбъднало, да се вози на боклукчийски камион не само му се случва, но и си прави клип. Малко по-късно идва друга мечта - да стане посланик. 

Снимка: Евгений Милов

"В училище една госпожа тотално ми уби ентусиазма!"

Петър Дочев е роден в Бургас. Казват, че хората, родени на морето, трудно живеят на място без море. 

СОФИЯ Е МРЪСНИЦАТА, С КОЯТО ИЗНЕВЕРЯВАМ НА МОРЕТО!

"Никога не съм се чувствал като човек, който принадлежи на град или територия. Не съм имал проблем да живея далеч от родния си град, да пътувам. Харесвам си София!"

И ако в това да смени родния си град с друг за него няма нищо притеснително, то да стане водещ на "Преди обед" идва с някои въпросителни. 

"Страхувам се и продължавам да се страхувам да не срещам често едни бодри, непременни хора, които от сутринта припкат и искат да те залеят със собствената си енергия и мнение за всичко, което се случва!"

Страховете му не се оправдали. И вместо тези плашещи хора, всяка сутрин среща екранната си партньорка Деси Стоянова. 

Ако трябва да я опише 3 думи – за нея той има следните.

ТЪРПЕЛИВ ЧОВЕК, ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ВИЗИОНЕР

"На нас наистина ни предстои да отворим нова страница във вече 12-годишната история на "Преди обед". Всеки трябва да бъде себе си – със своя характер и своето присъствие", заяви Деси Стоянова преди време по повод новия сезона на предаването и новия си екранен партньор.

Снимка: Евгений Милов

 

Петър Дочев има 3 любими неща, които прави преди обед.
Две са му любими със сигурност.
С едното му е много трудно! 
Кои са те - вижте във видеото. 

Как Петър Дочев се запознава с актрисата Ирмена Чичикова и с какво успява да я впечатли, за да бъдат заедно, и защо нарича себе си "цар на брънчовете" - гледайте във видеото. 

А бързите въпроси в блица ни тук прехвърчат като гаджета на Леонардо Ди Каприо.

Още интересно видео съдържание ви очаква на LADYZONETV.