Божана Кацарова спечели 100 000 лв. и титлата МasterChef през 2017 година. По-късно се включи в Survivor 7, където първа бе изпратена на Острова на отшелника. "Мисля, че Survivor е най-великият ресторант, за който се прави резервация веднъж в живота" - сподели тя по повода.

Преди години в интервю за Ladyzone я попитахме, ако тя самата беше десерт, какво щеше да бъде. Отговорът - ще те накара да преглъщаш!!! "Класически лимонов тарт – много кисел и много хрупкав, който не искаш да спираш да ядеш парче по парче!"

И понеже отново ни се прияде нещо кисело и хрупкаво, я поканихме в подкаста ни "Малки разговори", за да си поговорим - за това-онова, за готвене, говорене и ракията в Бяла Слатина. 

Снимка: Евгений Милов

Ако първата й книга "Стая 102" беше предястие, Божана сега е на основното - подготвя втора кулинарна книга, за която издава, че е нещо, което не е правено досега. Тя ще има втори автор готвач, дигитално издание и ще е обгрижена от съветите на известна food стилистка от Лос Анджелис. 

След като укротява бурния си смях, Божана успява спокойно да ни разкаже за партитата, които организира и нарича "социални лубриканти". "Вярвам, че в България може да се развият повече. Хората често си мислят едно и също, но малцина са тези, които имат топките да го кажат."

Топки ли написахме? Да, написахме го. И като стана дума за мъжественост - нямаше как да не я попитаме дали би участвала в "Ергенът". Така и така вече мина през две тв риалитита, защо да няма и трето?! 

"В "Ергенът" отивам аз да съм ергенът. И това ще е сезонът на сезоните! Аз съм успяла, независима, много тегава дама, която е способна да каже на всеки в лицето всичко, супер разкрепостена... Няма проблеми - "Ергенът 4" звучи забавно за мен!"

Снимка: Евгений Милов

Не тя ще се бори за нечие внимание, а всички за нейното. В този смисъл няма да има и нужда да му готви, но ако я питате за любимата й рецепта, споделя коя е. Казва се "Кал от Рая" - какво представлява може да видите във видеото. Или пък не. С Божана никога нищо не е сигурно!

След като настърга водещата на подкаста ни на ситно ренде, обърна палачинката и реши да ни разкаже и "нещо, което да става за излъчване".

Снимка: Евгений Милов

Серизоната част в подкаста е за инсулиновата резистентност и как с разместване на храните, които консумираме, може да се предотвратят кризите. 

"Всеки ден, в който се будиш, трябва да можеш да се погледнеш в огледалото и да си кажеш колко много се обичаш. И на всички тези, които ще си кажат - "Тази на какви хапчета е?!" и какви ги говори, ще кажа наистина да го направят. Сутринта, докато си мият зъбите - грозни, чорлави и преди грим, да се погледнат в огледалото и да кажат на глас - "Дай 5, много си яка, разцепваш панаира!"

Според нея разговорите сами със себе си са много важни. Защо държи на нощното си шкафче "тъпа тетрадка" и каква е философията й за настоящия момент - вижте във видеото. 

Бутонът Play ще ви даде отговори и на въпросите - как да приготвите нещо бързо и вкусно в малка чашка с водка; какво се случва, ако замразите различни плодове и ги настържете из ащо се надява "тази година да можем да отидем отвъд мусаката". 

Снимка: Евгений Милов

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.