„Никой не ме подкрепяше за участието ми в "Ергенът". Всички бяха скептично настроени!“ - това признава Екатерина Тодорова в подкаста „Малки разговори“ на Ladyzone.bg. Тиха, криеща травма от детството, тя направи впечатление на всички фенове, и на самия Алек, със своето екзотично излъчване. Но какво се крие зад всичко това?

Екатерина се записва в „Ергенът“ случайно и почти на шега. Кандидатства заедно с няколко свои приятелки, но изобщо не вярва, че ще я поканят на кастинга. "Не съм човек, който би се записал в риалити!"

БЯХ В МИНИ ШОК!

Когато я одобряват, тя буквално не вярва, че това й се случва. Но все пак вярва, че всичко се случва с причина. В този важен момент, получава подкрепа единствено то приятелките си. 

Гледайте целия разговор във видеото. 
Последвайте ни в канала ни в YouTube. 
Слушайте и на Spotify. 

Първото нещо, което прави, след като излиза от "Ергенът", е да се обади по телефона на майка си. Преди това не я чувала в продължение на 58 дни. 

Започна да ми реве по телефона. После да се радва. А за това, че не получих роза... е, те не са таили много големи надежди...

Романтичното риалити за Екатерина е много повече от свободно време, прекарано на остров Родос. По време на престоя си Екатерина научава много неща за самата себе си. 

"Там е изолация и аз още повече се затварих в себе си. Видях, че мога да съм спокойна. Но ставам прекалено затворена, което за риалити формат е лошо. нямах за цел да бъда интересна и не съм търсила вниманието на камерите. Имаше си момичета, които си го търсеха и като го получат - много се радваха."

Снимка: Евгений Милов

Екатерина описва себе си накратко и с най-точните думи. И може би точно това е образът, който и Алек, и зрителите видяха. 

АЗ СЪМ ДОБРА, СПОКОЙНА И ТИХИЧКА!

Но какво се случва с това спокойно момиче, след като излиза от романтичното риалити? Това, което всяка от участничките е очаквала.

Екатерина вече има мъж до себе си и е много щастлива. „Срещнахме се точно седмица след като напуснах предаването“, признава тя. За този човек обаче остава лаконична и не сика да издава подробности. Свикнала е да крие личния си живот и това важи с особена сила сега. Какъв е човекът, привлякъл вниманието й - вижте във видеото. 

Докато била на остров Родос обаче в сънищата й е само един мъж. И най-лошият, и най-хубавият е с Алек. В кошмара си се озовава в едно такси с Ергенът, заедно с Маги и Надежда. „Тайно се надявах те да слязат и да ни оставят сами“, признва Екатерина.

НЕИЗЛЪЧВАНА ЦЕЛУВКА!!!

Снимка: Евгений Милов

От камерите на операторите в предаването остава скрита първата им целувка. Тъй като по правило момичетата не общуват често с Ергенът, за да бъдат автентични емоциите им на снимки, и контактите помежду им са редки. На една от зкауските обаче Алек си открадва целувка, а за Екатерина това е много специален и личен техен момент. 

В предаването обаче първата целувка получава Валерия. 

В реалния живот Екатерина мечтае за собствен бранд, който да развие в областта на модата. Още от малка е силно привлечена от аутфитите и стила на обличане. Има и личен пример на майка си, която, често шиела дрехи на дъщерите си, вместо да купува такива от магазина. 

Дали Екатерина носи дрехи втора употреба, как флиртува и кои са 3-те негативни черти у един мъж, с които никога няма да допусне компромис - гледайте във видеото. 

Още интересно видеосъдържание гледайте на LADYZONE.TV.