Най-смелото момиче в най-романтичното риалити „Ергенът“ сезон 3 – Валерия Дакова, получи първата целувка в предаването още по време на първия епизод. Валерия е студентка в специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ и успя да си подсигури първото място за целувка в романтичната надпревара.

Снимка: bTV Media Group

Валерия Дакова заяви желанието си първа да опита устните на Ергенът Александър Младенов още с влизането си в предаването. 20-годишното момиче се представи по нестандартен начин, като влезе във филма „Лейди и Скитника“ и подари на Алек порция паста. Целта й да бъде първата, сближила се с него обаче, не беше постигната в първите минути на предаването, тъй като Алек се отдръпна.

Малко след като всички дами в първия епизод влязоха в имението, Валерия избърза да прекъсне една от първите срещи на Алек. Именно тогава тя успя да получи желаната целувка с него.

Снимка: bTV Media Group

Въпреки че Ергенът Алек първоначално отказа целувка, признавайки, че реакцията му вероятно е обидила Валерия, вторият опит на дамата беше успешен. Бунтарската душа на Водолея – Алек, изглежда взе превес и той реши да се отдаде на възможността да опознае повече Валерия.

Водолеите обикновено не търпят ограничения и не обичат някой да им казва какво да правят. Те са свободолюбиви и непринудени. Алек също не успя да избяга от своята природа.

След срещата му с Валерия, всички момичета започнаха да задават въпроси. Страстна ли е била целувката наистина? Алек е зодия Водолей, а Валерия Дева. Ето с кои зодии се целува добре Водолеят:

Близнаци

Водолеите и Близнаците са въздушни знаци, което създава силна ментална връзка и чувство на разбирателство. И двата зодиакални знака са интелектуално любопитни и отворени, което допринася за вълнуващи и страстни целувки.

Везни

Друг въздушен знак са Везните. Те също като Водолеите ценят хармонията и баланса. И двете зодии ценят общуването и интелектуалната връзка, което се превръща в страшно силна химия при една целувка.

Стрелец

Водолеите и Стрелците са авантюристични и свободолюбиви знаци. Те обичат да опитват нови неща и не се страхуват да бъдат нестандартни, което винаги води до вълнуващи и спонтанни преживявания при целуване.

С кои зодии Девата се целува най-добре според Клариса Монахан, астролог на Bustle: Телец, Близнаци и Скорпион.