Момиче с пожарникарски камион, подарък хамса, писмо и първа целувка - това бяха едни от най-ярките моменти в първи епизод на най-романтичното риалити в ефира на bTV - "Ергенът". Много емоции, вълнение, а това е само началото!

Едно признание от Ергенът със сигурност е разтопило много женски сърца още в началото на епизода. 

АЗ СЪМ БЕЗОБРАЗЕН РОМАНТИК!

Желанието му е да намери жената на живота си, за да създаде красиво и умно семейство. В това отношение пример е неговият баща, когото Алек описва като много умен и стабилен. 

А какво споделя за майка си?

Отношенията с майка ми стават все по-дълбоки и осъзнавам колко много обич ми е дал този човек на мен. Тя е човекът, който ме накара да разбера какво е беузсловна обич. Тя винаги е давала повече, отколкото е взимала. Ще съм й вечно благодарен! Искам да пренеса тази енергия в собственото си семейство!

Първата влязла участничка е Екатерина Тодорова, която работи като модел. Тя е дете от смесен брак – баща ѝ е българин, а майка ѝ – рускиня с монголски корени.

"Като от филм на Фелини! Забравих си името!" - това беше първото впечатление на Алек от нея. Тя му подари и много специален подарък. 

Кои са останалите момичета, влезли в имението на "Ергенът" - вижте тук.

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg.

Освен впечатляващ външен вид, момичетата имат и силни

ЛИЧНИ ИСТОРИИ

които споделят през сълзи или смях.

Много емоционална е историята и на Валерия, която губи майка си много малка. 

Екстравагантна и смирена, "мога да мина през всеки, но съм и добро и мило момиченце" - това е Теа Добрева с псевдоним Теа де Анджелис. 

Повече за нея вижте във видеото. 

Гримьорка под прикритие, програмистка с подарък код за разгадаване, Барби и Кен и още много изненади очакваха Алек. 

Снимка: bTV Media Group

За финал една розова роза очакваше да бъде подарена на специално момиче. Кой я получи? И защо изненадите тепърва предстоят?

Снимка: bTV Media Group

Всички епизоди на "Ергенът" гледайте на btvplus.bg.