Певицата Диона, която на 24 януари бе заловена да шофира след употреба на кокаин, реши да се пошегува с темата.

В своя ТикТок профил тя публикува клип, в който на фона на Paint The Town Red на Дожа Кет рапира „Виж как плюят по мен, искат да ме сринат за ден. Свикнала съм, няма проблем. Хейта го лекувам с Нурофен“.

„Копаем дъното“ и „Най-забавното е как на доста хора явно не им пука, че децата им следващият път може да са под колелата на такива“ са част от коментарите под видеото, което има над 330 000 гледания.

Снимка: Instagram.com/diona_alpha/

Малко по-късно вевецът Константин направи видео, в което отваря вратата на луксозен автомобил, от който падат няколко опаковки Нурофен.

Диона коментира неговия пост с думите „Коце, Колдрекс трябва ли ти?“.

На пръв поглед изглеждаше, че Константин иронизира своята колежка, но тази сутрин двамата публикуваха обща снимка, на която са усмихнати, а в ръцете си държат Нурофен и чаша с питие.

Снимка: Instagram.com/diona_alpha/

„Добро утро и лека нощ от нас“ – написа Диона в профила си, а негативните коментари не закъсняха.

„Никой не е безгрешен, но наглостта Ви е опасна по много причини“ – написа актьорът Филип Буков.

„Явно си на принципа “лоша реклама няма”. Повярвай, има! Така дивиденти няма да извлечеш. Това не е поведението, с което трябва да се афишира, на което трябва да се уповаваш“ – добави актрисата Павела Апостолова.

Софи Маринова реагира със сърце на снимката своите колеги, но един потребител я укори с думите „Софке, не говори добре за теб, харесвайки това“.

Снимка: Instagram.com/diona_alpha/

Сюжетът получи и музикално развитие. DJ Joy Bulgaria направи Нурофен кючек, който Диона охотно сподели. 

„Феновете ти са от 14/15 до 30-годишна възраст, бива ли да нормализираш наркотиците и да ги правиш забавни и че са някаква шега, утре децата да се друсат, защото Диона го прави, значи е модерно, забавно и не е чак толкова страшно“ – възмути се негова последователка.