Селена Гомес не бърза да се впуска в сериозна връзка, тъй като е "щастлива", че е необвързана, като същевременно държи "отворени възможностите си" с няколко момчета.

Вътрешен източник разказа пред Us Weekly за настоящия живот на актрисата и певица, която наскоро отпразнува 30-ия си рожден ден.

"Селена и Андреа са просто приятели", казва източникът пред изданието относно слуховете за връзката ѝ с Андреа Йерволино.

"Тя се среща и държи опциите си отворени с няколко момчета", допълва източникът.

Спекулациите за романса на двойката започнаха, когато Селена беше забелязана да се забавлява с италианско-канадския филмов продуцент по време на празненствата за своя 30-и рожден ден в Италия.

"Тя е наистина щастлива и няма нищо против да бъде сама. Заобиколена е от най-добрите си приятели, които са най-голямата ѝ подкрепа", споделя още източникът. 

Той казва още, че в момента тя "се занимава" с няколко работни проекта, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Сега, когато е на 30 години, тя гледа на това като на нова и вълнуваща глава от живота си", споделя той.

По време на участието си в поредицата „Giving Back Generation“ Гомес разкрива: "Надявам се да се омъжа и да стана майка. В крайна сметка ще се уморя от всичко това, така че вероятно просто ще посветя по-голямата част от живота си на филантропия, преди да се оттегля".

Вижте повече за Селена Гомес във видето по-долу: