Много от знаменитостите не само водят бляскав начин на живо, но имат и странни, дори глуповати хобита.  

Ще се изненадате да откриете с какво се занимават звездите в свободното си време. Изборът им доказва, че парите и славата позволяват доста интересни дейности.

Ето 10 от техните странни хобита:

1. Мила Кунис 

Звездата от сериала “Шеметни години” предпочита видео игрите. Съпругата на Аштън Къчър често се задържа пред екрана, като самата тя признава, че понякога дори забравя да стане и да свърши нещо вкъщи. Мила Кунис обича игрите “Star Trek" и "World of Warcraft”, с което определено влиза във фантазиите на маниаците.  

2. Клаудия Шифър 

Снимка: instagram.com/claudiaschiffer/

Клаудия Шифър напълно преобрази модата през последните три десетилетия и продължава да твори в тази посока. Макар че е много заета в своята професия, тази красавица намира време да събира буболечки, най-вече паяци. Избраната за лице на марката „Chanel“ дама има огромна колекция от паяци, като дори използва един от тях за вдъхновение за логото на своята линия за дрехи.  

3. Джони Деп 

Този любим актьор от “Карибски пирати”, “Страх и омраза в Лас Вегас” и “Бени и Джун” пази в своя дом необикновена колекция от кукли "Барби". Дени Деп започва да ги събира, за да влезе в роля, но впоследствие продължава да го прави. Сред екземплярите в нея са кукла на Линдзи Лоън и на целия актьорски състав от филма “Училищен мюзикъл”. Сега Джони Деп дава и на децата си да играят с тях.

 

4. Нийл Патрик Харис 

Американският актьор, продуцент и певец има още едно любопитно занимание. Нийл Патрик Харис владее изкуството на илюзионизма. В момента носителят на наградите Еми и Златен глобус е и президент на Борда на директорите в “Магическия замък” в Холивуд - фантастично готино място за магьосници. Общо взето той е човек, който искаш да имаш сред приятелите си. 

5. Том Ханкс 

Звездата от ленти като „Форест Гъмп“, „Аполо 13“ и „Безсъници в Сиатъл“ определено е от старата школа. Том Ханкс събира пишещи машини, като явно предпочита щракането по клавишите. И кой би могъл да забрави звука от изтръгването на хартията, когато приключи?! Любопитно е, че актьорът дори създава приложение за пишеща машина, за да стимулира усещането на телефоните.