Във втория сезон на „Ергенът“ участват дами, които са не само красиви и търсят любовта, но имат и различни хобита и интереси. 

Някои от момичетата са успели да превърнат хобито в професия. Други имат мечти и занимания, съвсем различни от това, което е тяхно основно занимание. Ето какво обичат да правят те през свободното си време. 

Валерия Георгиева

Моделът вярва, че всеки човек има своя мисия, затова е избрала важна кауза - да помага на животните. Поради тази причина Валерия се стреми да се храни, изолирайки животински родукти. Заедно с нейна приятелка основават приют за кучета. В социалните си мрежи Валерия споделя за прекараното време сред природата и вниманието и грижите за животните – котки, кучета и коне.

 

 

Мони Зенгиннер

Ориенталските танци са й страст и се определя като най-добрата танцьорка по белиденс в страната. Удоволствие за нея е да танцува, но в профила си в Инстаграм споделя:

„Нищо в живота не е толкова ободряващо, колкото да стрелят по теб и да не улучат“. Друго, с което провокира хората около себе си, е чувство за хумор. Споделя, че обожава да усеща, че е „кошмарът на всички“.

Джия

Още в своята визитка за предаването „Ергенът“, певицата сподели, че „музиката е нейното всичко“.  Себе си определя като успешна в попфолка.

Виктория Илиева

Вики се нуждае от адреналин и го намира като излиза с приятелки в различни нощни клубове. Но спокойствието си открива в друго - йогата.

Лиа Кръстева

 

Младата дама обича да пише. Самата тя споделя в социалните мрежи, че често дори забравя да яде, докато не завърши поредната глава от роман.

Боряна Лекова

Боби обожава спорта. От 10 години е превърнала диетата си в начин на живот. Има афинитет към здравословни рецепти и алтернативни заместители на вредната храна. На много от снимкте си демонстрира корем с плочки, за който много дами мечтаят. Боряна обожава и високите скорости.  

Ивелина Иванова

Талантливата дама е учителка, но една от основните й страсти е рисуването. Рисува както картини, така и копринени шалове. Използва текстури, които създава сама от различни видове пясък и мрамор. 

Меган Петкова

Със сериозна професия мениджър проекти  в канадско правителство, чаровната брюнетка се развлича с  разходки в парка на Торонто.

Освен това Меган има влечение към модата и често показва различни аутфити в Инстаграм профила си.