Тази седмица най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с непредсказуеми обрати, неудържими емоции и болезнени откровения очи в очи. Забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и една дългоочаквана целувка предстои да съпреживеят зрителите на bTV в сряда и четвъртък вечер от 21:00 до 23:00 ч.

Снимка: bTV Media Group

 

В сряда вечер (1 март) Евгени ще отправи специална покана към една от дамите за романтичен круиз. „Ергенът“ ще отведе избраницата си на вълнуващо морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието, но защо срещата няма да мине според очакванията му и каква ще бъде причината да „удари на камък“ с опитите си да впечатли дамата, зрителите предстои да видят в утрешния епизод. Междувременно, главна тема на разговор за останалите момичета в имението ще бъде последната Церемония на розата и посечената „триглава ламя“, от чиято „отрязана глава“ според Пам излизат още две, визирайки Валерия и Айлин. Разделението между участничките вече е налице, а това неминуемо ще доведе до нови пререкания и междуличностни престрелки.

Снимка: bTV Media Group

 

С появата на Наум имението ще се превърне в арена на истински танцов спектакъл. За да впечатлят Евгени, момичетата ще представят три танцови ансамбъла с различни хореографии, като ще бъдат разделени на три отбора – „Невестите от Бодрум“ – красивите пазителки на българските народни танци, горещите като кубински плаж „Латина чикитас“ и бели денс „Шехерезадите на Ориента“.

Снимка: bTV Media Group

Разпределението обаче ще стане повод за напрежение между две от претендентките, между които назрява конфликт от самото начало, а ситуацията ще ескалира, след като една от тях реши да се откаже от надпреварата.

Снимка: bTV Media Group

 

По време на вечерния коктейл една от дамите ще събере смелост да поднесе извинение на Евгени от името на всички момичета за неприятните случки в имението през последните дни, но на пръв поглед доброто ѝ намерение няма да остави равнодушни останалите участнички. Виртуозът ще има възможност да се усамоти и с момичета, с които до този момент не е успял да остане насаме.

Снимка: bTV Media Group

Какво ще му сподели за себе си Елисавета и защо Евгени ще стигне до заключението, че двамата търсят едно и също в любовта – не пропускайте да разберете в сряда от 21:00 ч. по bTV! Вечерта ще завърши с нова „Церемония на розата“, след която още една от дамите ще трябва да се раздели с Евгени и да напусне имението завинаги.

Снимка: bTV Media Group

 

В четвъртък вечер (2 март) е време за нова групова среща, в която момичетата ще излязат на  терена, за да играят народна топка. Дамите ще бъдат разделени в два отбора – „Бодрумските амазонки“ срещу „Средиземноморските русалки“, а победителките ще споделят шампанското със съдията в играта – самият Евгени.

Снимка: bTV Media Group

 

Зрителите ще станат свидетели и на първата страстна целувка във втория сезон на формата. Коя ще е щастливката, успяла да впечатли толкова силно новия „ерген“ на България, и какви ще са реакциите на останалите участнички, ще стане ясно на 2 март (четвъртък) от 21:00 ч. само в ефира на bTV. Ситуацията в имението отново ще ескалира, предизвиквайки сълзи от гняв в очите на няколко от дамите, които до този момент не са показвали емоции, а каква ще бъде причината „милото Мили“ да се превърне в „студенокръвната Милица“, зрителите предстои да разберат. В края на вечерта още една от претендентките ще остане без роза и ще трябва да се сбогува със световноизвестния виртуоз.

Снимка: bTV Media Group