Първата целувка в "Ергенът" вече е факт. Щастливата късметлийка е Валерия

И ако първата им целувка остана скрита от момичетата, то второто им интимно преживяване стана пред очите на Елена, която бързо сподели на останалите какво е видяла. 

"Връщам се с пикантни новини. Имаме първата целувка, момичета. Отидох да ги прекъсна, поискаха 2 минути и явно решиха да позабързат нещата и аз като го видях, реших, че това няма да го прекъсвам."

КАК РЕАГИРАХА МОМИЧЕТАТА НА НОВИНАТА ЗА ПЪРВАТА ЦЕЛУВКА?

Възклицания изпълниха имението след интересната новост. Предизвика ли това ревност обаче?

Елена: "Очаквам да има много целувки Валерия няма да е първата, но най-важна е последната!"

Валерия: "Целувката на Евгени е още по-хубава от вчерашната, което показва, че е била истинска."

Поли
: "Сега ще й наблюдаваме червилото дали е изтрито!"

Айлин: "Изяждат се, ще се пръснат!"

И докато всички се вълнуваха от случилото се, единствената неразбрала беше Милица, която не е била в стаята. Знаейки нейната слабост към Евгени, момичетата дори се притесняваха да й кажат какво се е случило. 

Милица: Всичко е наред. Много се радвам. 

По-късно обаче тя сподели, че е много напрегната. "Не ревнувам, но кофти ми стана, че прибърза с целувката. За мен тя е специално нещо. Аз не я раздавам на всекиго!"

Първата целувка на Валерия и Евгени се случи, след като той й изпрати тайна бележка. 

Вижте повече за Валерия

Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел основно в Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания.

Качества като суета и егоизъм не са ѝ познати и именно затова се е отдала на кауза, която осмисля живота ѝ. Заедно с нейна приятелка, Валерия създава приют за спасени кучета и котки близо до град Плевен. Признава, че до момента не е намерила подходящия мъж, който да заслужи сърцето ѝ.

Това, което я е грабнало в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи. Надява се да е човек, който обича животните, за да намерят общ път към любовта.