"Радва ме упоритостта на хората да знаят коя ще е победителката в "Ергенът" отсега. Защо ви е, бе, хора? Предстоят интересни и неочаквани обрати. И не съдете прекалено строго, защото само се сетете вие в любовта как сте се държали, защото всички имаме своите силни и слаби страни" - това каза в "Тази неделя" Ваня Щерева, редактор в риалитито.

Тя издаде и още подробности от кухнята:

Не всички момичета влизат в "Ергенът", за да открият любовта. Когато се избират, всички казват, че искат да я намерят, но не можеш да знаеш на кого мотивите са истински. Когато гледаме предаването, разбираме къде е истината. Не е изключено, където не е имало желание, такова да се появи."

Целувката между Евгени и Валерия е истинска, категорична е тя.

Според нея, ако на 25 момичета се казва какво да правят, би се получил "много лош театър". 

"Виж сега, моето момиче" е най-новата книга на Ваня Щерева. В нея тя е събрала истории, написани от много известни личности, свързани с подценяването на жените в живота. 

Големия интерес към предаването Pavell си обяснява с това, че "рецептата" на предаването е сполучлива, защото включва "възхищение и възмущение".

Pavell също може да се похвали с важни новости в неговия живот и кариера. Той има нова песен - "Призрак", с участието на Диляна Попова.

"Семпла красота" - така той нарече видеото. Името на песента идва от това, че по време на пандемията си е представял живота без музика и всичко, което оставало без нея, било като призрак.

За предстоящия осми март споделя:

"Откакто надраснах тийнейджърските си глупости, винаги звъня на 8 март на майка ми и й благодаря, че ме е родила и възпитала. След това на сестра ми, баба ми, вуйна ми... Имам много силни жени в рода си, които са ме оформили в живота. А сега имам и жена до мен и денят е неин, много по-силен от 14 февруари." 

Коментари на Алекс и Ева от първи сезон на "Ергенът".