Първата целувка в "Ергенът" вече е факт, но не липсват и още много интимни и лични моменти, които издават емоциите на момичетата и на Евгени. 

Снимка: bTV Media Group

Кого още прегръща Евгени и чии ръце държа - разгледайте в Галерията. 

След приятна коктейлна вечер и тайна бележка тъмнокосият пианист целуна Валерия. Целувката очевидно беше приятна и за двамата. Това беше причина и да се повтори. 

На война и в любовта обаче всичко е позволено, а според Елена не първата целувка е важна, а последната.

След като видя Валерия и Евгени да се целуват, тя разказа това на всички момичета, но не се отказа от последваща среща с него.

"На мен се пада честта да изтрия червилото от устните му!" - с тази реплика, хванала ръката му, Елена отиде на лична среща с Евгени, веднага след като той беше с Валерия. 

А там също сподели лични неща и преживя своите моменти с Евгени. Тази среща й донесе и първата роза на церемонията. 

Евгени получи сладко предизвикателство и от красивата Айлин. Между двамата имаше интересен флирт, който спортистката с магнетични очи реши да продължи. 

Той все още опознава момичетата, но една от срещите с тях наистина беше конфузна - тази с Кристина, която вече напусна шоуто, след като не получи роза. Докато бяха на лична среща на яхта, той по всякакъв начин показваше, че е мил и галантен - с прегръдка, обяд, вечеря, джакузи, но връзката помежду им не успя да се получи. 

Как коментираха тази среща Ева и Алекс от първи сезон на "Ергенът" - гледайте във видеото. 

Кого още прегръща Евгени и чии ръце държа - разгледайте в Галерията.