Юристката Кристина Пламенова и собственичката на онлайн магазин Мария Николова отпаднаха от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев, след като не получиха цвете от новия „ерген“ на България в двете Церемонии на розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.

Снимка: bTV Media Group

Напред в надпреварата продължават 21 дами, а коя от тях ще направи най-силно впечатление на Евгени, зрителите предстои да разберат в епизодите на „Ергенът“ всяка сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV Media Group

„Благодаря ти за всичко! Беше ми много приятно, наистина си прекарах много хубаво с теб. Пожелавам ти да намериш това, което търсиш!“, бяха думите на Кристина преди сбогуването ѝ с Евгени, който по-рано я бе поканил на романтично морско пътешествие с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието. Индивидуалната среща обаче не премина според очакванията му, след като се оказа, че юристката не може да опита от специално подготвената от Евгени храна, тъй като има глутенова непоносимост.

По време на вчерашната церемония световноизвестният виртуоз избра да даде последната си роза на модния предприемач Габриела и трябваше да се раздели със собственичката на онлайн магазин Мария Николова.

Снимка: bTV Media Group

На сбогуване двамата взаимно си пожелаха да срещнат истинската любов. „Съжалявам, че не можах да срещна любовта, но няма да се откажа, защото тя ме чака“, сподели Мария преди да напусне имението на любовта завинаги.

Двете дами ще гостуват тази вечер (3 март) във второто за сезона издание на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ от 22:00 ч. по bTV!

Снимка: bTV Media Group

Тази седмица участничките в „Ергенът“ бяха изправени пред вълнуващи предизвикателства. За да изненадат Евгени, те трябваше да танцуват в три коренно различни стила – народни танци, салса и бели денс, а за да се насладят на компанията му, се наложи да премерят сили в игра на народна топка.

В имението се разрази и истинска буря от емоции, след като Крисия усети завист от страна на някои от останалите претендентки и „предателство“ от страна на най-близките си приятелки, а Виктория не издържа на създалия се хаос и демонстративно напусна компанията на момичетата.

Зрителите станаха свидетели и на първата целувка във втория сезон на формата, а избраницата на Евгени бе моделът Валерия.

Двамата споделиха моменти на близост, които впоследствие станаха достояние на всички и предизвикаха противоречиви реакции от страна на останалите претендентки. Докато Айлин заподозря, че с действията си Евгени цели да я провокира, Милица не скри разочарованието си и демонстрира студено отношение към виртуоза по време на последната Церемония на розата.

Как ще се развият отношенията на момичетата с Евгени и кои ще са следващите отпаднали претендентки, не пропускайте да разберете в епизодите на „Ергенът“ в сряда и четвъртък от 21:00 само по bTV!

А тук можете да видите как Алекс и Ева от първия сезон на „Ергенът“ коментират последните събития в имението в дигиталната поредица „Още за Ергенът“!

Кристина е родом от град Бяла Слатина. Завършила е „Право“ в УНСС и е правоспособен юрист. Кристина работи като стажант в престижна адвокатска кантора, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Израснала е в типичното патриархално семейство. За себе си смята, че е амбициозна и самоуверена млада жена. Реализирала е голяма част от мечтите си, а това, което ѝ остава, е да открие любящ съпруг и да постигне блестяща кариера. В любовта Кристина има горчив опит – обичала е, но доста пъти е била заблуждавана и лъгана. Признава, че в момента ѝ е много трудно да се довери на някого и да повярва в намеренията му, но се надява Евгени да спечели доверието ѝ.

Мария е от град София и е собственик на онлайн магазин. Продава абсолютно всичко – от дрехи до автомобилни гуми. Тя е градско момиче със стил, без тежък грим и корекции. Смята, че притежава твърд характер и самоирония и това я отличава. Мария трудно скъсява дистанцията, а близките ѝ приятели се броят на пръстите на едната ѝ ръка. Не обича да споделя за любовния си живот, но признава, че ако можеше да промени нещо, вече щеше да е щастливо омъжена. Убедена е, че двама души биха могли много по-лесно и бързо да се привържат един към друг в изолирана среда, тъй като в реалния живот съществуват много фактори, които разсейват и пречат. Именно заради това Мария вярва, че може да се влюби в „Ергенът“.