Павел Николов от дуета Pavell & Venci Venc’ написа самостоятелна песен, посветена на неговата половинка Кристина Нгуен, която е била сред участниците в "Мастършеф".

"То [парчето "Топъл чай] е толкова специално, защото се случи от само себе, вдъхновено от събития, които бяха извън мой контрол", споделя Павел.

Всичко се случва след скандал вкъщи между двамата по време на COVID-19 карантината.

"Понеже и двамата не сме конфликтни личности и не се чувстваме добре в кожата си, когато повишим тон. Заради това аз си имам една стратегия в подобни ситуации. Хората казват, че не е хубаво човек да бяга от проблемите си, но аз директно паля и бягам от проблемите си. А моето убежище е студиото ми", казва Павел.

Така той записва песента "Топъл чай" като извинение към приятелката си.

На 8 октомври, когато е нейният рожден ден, тя получава като подарък и финалната версия на видеото, което заснемат.

"Много ми е трудно плейтването, трудно ми е да правя малки порции и всяка вечер преяждаме с Павел", споделя бившата участничка в "Мастършеф".

"Той харесва всичко от българската кухня", допълва Кристина Нгуен за живота в кухнята вкъщи.

"С мусаката ме спечели - защото съм твърдял, че една жена трябва да прави мусаката поне толкова добре, колкото мама. Вкъщи летвата е висока, а Криси я покри – да не кажа задмина", не крие впечатленията си Павел.

Месеците по време на карантината двамата прекарват два месеца в Несебър, а сега от един месец са в село Крушаре, Сливенско. Станка Златева, която е родена в селото, се оказва трета братовчедка на Павел.

"Все още не мога да се преборя с баба за правото да храня прасето", казва изпълнителят.

"Позабавлявахме се няколко дни с Венци с цялата дилема [в медиите] дали се разделяме или не – в прекрасни отношения сме, правим музика, което е най-важното", допълва той.

"Венци ще ми върне ръкавицата, която му хвърлих, като ще напише самостоятелно парче. Той вече е заснел видеото, аз съм встрани от проекта – нещо, на което много държах да се случи", казва Павел.

Вижте какво още споделиха Павел и Кристина Нгуен във видеото най-горе.