Млада, красива и умее да готви. Не, не е обява за запознанство, а реална личност. Кристина Нгуен е модел и показа какво умее, когато е пред фурната в едно от изданията на кулинарното шоу MasterChef.

"На 30 години съм и се чувствам добре в кожата си. Все още никога не съм се подлагала на микроблейдинг, не съм си присаждала мигли (удължаване, сгъстяване, 3D ефекти). Не съм си слагала хиалурон, не съм си правила ринопластика, или друга пластична корекция. Вярвам, че красотата не се крие в перфектността, а в малките несъвършенства", споделя в профила си в Инстаграм.

Кристина е фотомодел, но се занимава и с ретуш на фотографии.

Наследила е любовта към готвенето и домошарството от баща си. Вкусът на нейното детство е бил класическият варен ориз, който е похапвала в комбинация с месо и различни салати. За "Преди обед" споделя, че готвенето й е помогнало дори в любовта - спечелила сърцето на приятеля си рапъра Павел от дуото Pavel i Vens с мусака.


Kариерата й на модел тръгва от Велико Търново, където случайно участва в рекламна фотосесия. След това се мести в столицата, за да споделя времето си с хитовия певец и водещ на "Гласът на България" - Павел.

Кристина е полувиетнамка. Родителите й са разделени, а тя отраства в Червен бряг. Не смята гените от изтока за предимство, защото е израснала в малък град, където за всеки различен е било трудно. В момента обаче матовата й кожа и добре оформеното тяло я правят предпочитан модел за доста фотосесии.

Отличителна е и косата на Кристина - много дълга, гъста и с естествен цвят. Един разкош, за който мнозина могат да й завиждат.

С къдрици пък става буквално взривоопасно.

Кристина обаче описва себе си като спокоен човек. Признава, че е израснала под строгия контрол на родителя си, който зорко е съблюдавал вечерния час. Затова и първото й посещение на дискотека е било чак на 18-годишна възраст. Има татуировка на гърба - танцуващи жерави. И може би това е единственото привнесено към естествената й красота.