Том Ханкс и Рита Уилсън отбелязаха 35 години брачен живот със снимка в социалните мрежи.

„Любовта е всичко“, пише Рита в публикацията си в Инстаграм. Двойката е заедно от 30 април 1988 г.

Том подари торта на Рита с надпис „Честита годишнина“. 66-годишният Ханкс гледа съпругата си с обожание, държейки сладкото изкушение, украсено с жълти глазирани цветя. Седнала до него, 66-годишната Уилсън се усмихва на вкусния десерт с ръка, опряна на бузата ѝ.

Връзката им започва преди четири десетилетия, когато се срещат за пръв път на снимачната площадка на „Приятели" през 1981 г., припомня People.

В началото Том и Рита са само приятели, тъй като по това време Ханкс е женен за колежанската си любов Саманта Люис. По-късно, през 1986 г., двамата оповестяват връзката си публично.

След две години Ханкс и Уилсън се женят. Те имат две деца – Честър Ханкс и Труман Теодор Ханкс. От първия си брак Ханкс има още две деца – Колин и Елизабет.

Когато децата на актьорите са малки, Рита оставя кариерата си на заден план. 

"Забравих за работата си, защото наистина исках да бъда майката, която винаги е на разположение, когато децата й се приберат вкъщи. Том работеше много. Ако и двамата пътувахме постоянно, децата ни щяха да пострадат. Не бих нарекла забавянето на кариерата си жертва, а избор", категорична е Рита.

„Боже, сигурно е толкова трудно да си с някой толкова известен – ми казваха навремето на разни пресконференции“, спомня си Рита. Двамата с Том винаги са се подкрепяли и това е ключът за стабилните им отношения.