"Не ти ли влияе хорското мнение?" - това е въпрос, с който влогърката Антоанет Пепе често се сблъсква. Коментарите и въпросите със сигурност са се увеличили, след като тя и мъжът до нея анонсираха годежа си и нейната четвърта бременност. 

Иво Карамански предложи брак на Ети през май. "Да“ на твоето предложение. „Да“ на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. „Да“ на всичко, което ни предстои! Обичам те, Иво!“ – това написа малко по-късно инфлуенсъркат.

Хиляди поздравиха двойката за годежа, а една потребителка на Инстаграм написа под видеото „Наистина Антоанет Пепе е game changer. Тя тотално превъртя играта в тоя живот. Дай Боже всекиму да успее поне веднъж да открие Любовта след любовта. Тя цели 3 пъти го направи за има няма 4-5 години. Евала.“

Двамата очакват момиченце, което трябва да се роди в края на юли или началото на август

На въпросите как й влияе хорското мнение, Пепе отговаря кратко и точно. 

Отговорът си сподели към фотосесия с балони, на която ясно се вижда наедрялото й коремче. 

"Ще кажа само това: ‘Хората’ изразяват собствената си истина, не твоята. Те не са в обувките ми, те не ме познават. Въпросът е обаче да знаеш кой си и защо си избрал пътя, по който си поел. Оттам насетне… колкото хора, толкова различни възгледи и мнения."

Постът й предизвика оживена дискусия. 

  • "Тълпата става и народният юмрук се надига само когато има причина, нещо не е както трябва. Иначе не ще се събуди."
  • Хората изразяват своята истина, не твоята"!? Имаш 4 деца от 3-ма мъже. Не виждам в тази констатация как може да има 2 истини... 
  • Страхотни сте, дано сте заедно този път и завинаги! 

Това бяха само част от коментарите под написаното. 

Антоанет Пепе е майка, блогър, влогър, бизнес дама и автор на книга. В подкаста "Малки разговори" ни сподели, че успява да съчетае всичките си роли в едно, благодарение на помощта от близките си. Дебютната ѝ книга е „Розовият балон“. 

Една от историите в книгата е за състоянието анорексия, от което тя страда през ученическите си години. Говори и за това, че посещава психолог, а сама тя счита, че ако е посещавала от по-ранен етап, обстоятелствата са щели да бъдат различни. 

За страха от посещението на психолог и коментарите на хората - вижте видеото. 

Антоанет Пепе не се страхува от негативната обратна връзка и хейта. За нея е важно, че под постовете и публикациите ѝ се поражда дискусия.