Иво Карамански предложи брак на бременната си приятелка Антоанет Пепе.

„Да“ на твоето предложение. „Да“ на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. „Да“ на всичко, което ни предстои! Обичам те, Иво!“ – написа инфлуенсърката към краткото видео, озвучено с Lose Control на Teddy Swims.

Хиляди поздравиха двойката за годежа, а една потребителка на Инстаграм написа под видеото „Наистина Антоанет Пепе е game changer. Тя тотално превъртя играта в тоя живот. Дай Боже всекиму да успее поне веднъж да открие Любовта след любовта. Тя цели 3 пъти го направи за има няма 4-5 години. Евала.“

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

Антоанет Пепе има три деца, чиито имена са Сиена, София и Матиас.

Двете момиченца са от брака й във Финландия, а синът е от връзката й с Филип Стоянов-Филяка. През ноември Матиас навърши 3 години.

В момента Антоанет живее с по-младия от нея Иво Карамански, син на едноименния персонаж от ъндърграунда, застрелян през 1998 г. в София.

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

Пепе и Карамански очакват момиченце, което трябва да се роди в края на юли или началото на август.

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

„Познавам си тялото и бях сигурна, че съм бременна. Доста бързо му казах“ – призна Антоанет Пепе пред bTV в средата на април.

Популярната двойка добави в това интервю, че темата за името на детето е „сложна“.

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

„Все още го мислим. Искаме да има послание, да е оригинално, а и всички роднини да го харесат. Иначе бременността върви добре. Малко по-уморена съм, но си спортувам, ходя на пилатес, йога и зумба. По-меланхолична съм от време на време, но това се дължи на хормоните“ – разказа Пепе.

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

„Искам да науча дъщеря си на ценности, да е по-разумна от мен. Искам колкото може повече да прилича на Антоанет“ – добави с усмивка Иво.

„Аз пък искам да вземе от Иво волята и силата. Да е музикална, на мен винаги ми е липсвало да мога да пея“ – призна Антоанет.

Тя допълни, че синът й Матиас е много палав и е като за 5 момченца, така че по-добре, че следващото дете ще е момиче. Такова е било и желанието на дъщеря й София.

Младото семейство има каравана на къмпинг „Градина“, но вероятно ще могат да отидат там едва през септември. Те са много ангажирани и със заведението, което отвориха наскоро в центъра на София.

За бебето все още не се купува нищо, тъй като бабите са много суеверни. „Като се роди, ще овършеем магазините“ – сподели с усмивка Антоанет.