Тя е майка, блогър, влогър, бизнес дама, а от съвсем скоро и автор. Антоанет Пепе споделя, че успява да съчетае всичките си роли в едно, благодарение на помощта от близките си. Дебютната ѝ книга „Розовият балон“ е поводът за гостуването й в подкаста ни „Малки разговори“.

Розовият балон, за който тя говори, е метафора за живота ѝ с неговите падения и възходи. Книгата е посветена на това какво се случва с теб, когато балонът се спука - дали е толкова страшно в действителност, какви са последствията и начините за справяне, когато се сблъскаш отново с реалността.

„Има неща, за които не съм готова да говоря“, признава обаче Ети.

Страстта към писането Ети притежава от малка. Още от четвърти клас нейна мечта е да някой ден да стане журналист. Но намира професионална реализация като блогър и влогър. Развива свой блог, където споделя своя опит чрез теми, които самата тя преживява.

Снимка: Евгений Милов

За работата си Антоанет Пепе намира вдъхновение в хората, които я следват и които тя широко усмихната нарича свои приятели. „Мотивират ме всички онлайн. Това ме надъхва“. „Мотивацията и вдъхновението са много важни. Това е причината да не качвам всеки ден постове и видеа. Ако нямам какво да кажа или споделя, няма как да го насилвам, просто защото трябва“.

С усмивка споделя, че написването на книгата й отнема болка,

че ѝ е подействала като терапия: „Много плаках, беше като водовъртеж от емоции. Преди да започна да пиша мислех, че съм наясно със себе си. Но чак сега вече мога да кажа, че съм“.

Снимка: Евгений Милов

Една от историите в книгата е за състоянието анорексия, от което тя страда през ученическите си години. Говори и за това, че посещава психолог, а сама тя счита, че ако е посещавала от по-ранен етап, обстоятелствата са щели да бъдат различни. 

Антоанет Пепе не се страхува от негативната обратна връзка и хейта. За нея е важно, че под постовете и публикациите ѝ се поражда дискусия.

За новите проекти, за новите продукти, както и за плановете за лятото на Ети – гледайте видеото или слушайте в Спотифай.